5 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την Σκορπίνα φίλη σου

Αν η κολλητή είναι Σκορπίνα, δες τι πρέπει να ξέρεις


Ο μήνας του Σκορπιού έχει ήδη ξεκινήσει και αρκετοί από τους φίλους σου μπορεί να έχουν γενέθλια. Αν έχεις κι εσύ μια κολλητή Σκορπίνα, τότε υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά του ζωδίου της που σίγουρα πρέπει να ξέρεις.



1) Είναι sexy

Ο Κυβερνήτης του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας, ο πλανήτης του σεξ, του θανάτου και του πλούτου. Οι Σκορπιοί είναι sexy. Πιο sexy πεθαίνεις. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα τους που τους κάνουν ακαταμάχητους. Οι Σκορπιοί δεν θέλουν να κρύβουν το σώμα τους. Όχι επειδή είναι ελαφρών ηθών, αλλά επειδή έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση σε σχέση με το κορμί τους.




2) Οι Σκορπιοί διαχειρίζονται άψογα το άγχος τους
Έχουν μεγάλη ικανότητα στο να ξεφεύγουν από δύσκολες καταστάσεις. Όταν μυριστούν ότι η ήττα είναι κοντά, τότε ξυπνούν απότομα και κάνουν τα πάντα για να βγουν νικητές. Μην ανησυχείς για την Σκορπίνα φιλενάδα σου. Πάντα θα τα καταφέρνει γιατί είναι γεννημένη για τα δύσκολα.




3) Είναι καχύποπτοι ως άνθρωποι
Σκορπιός και καχυποψία πάνε μαζί. Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουν να είναι οι καλύτεροι ντετεκτιβς, ενώ παράλληλα είναι και πολύ ευαίσθητοι σε ότι έχει να κάνει με τους φίλους τους. Αν ένας Σκορπιός πιστεύει ότι κάποιος θέλει να του κάνει κακό, δεν του αλλάζεις γνώμη με τίποτα… Επίσης θα κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν ότι έχουν δίκιο.

4) Είναι εσωστρεφείς
Η προσωπική τους ζωή είναι… προσωπική. Δεν μιλάνε για τα δικά τους. Δεν ανοίγονται εύκολα και δεν εμπιστεύονται σχεδόν κανέναν. Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους και να τους κάνεις να σου ανοιχτούν.

5) Αγαπούν το… πάθος
Σε όλους αρέσει το σεξ, αλλά οι Σκορπιοί ψάχνουν κάτι παραπάνω μέσα από αυτό. Ψάχνουν το πάθος. Αυτό που τους εξιτάρει περισσότερο είναι η όλη διαδικασία και το πόσο «καυτό», «ωμό» και παθιασμένο θα είναι. Θέλουν να νιώθουν την ενέργεια και να ζουν την έντονη εμπειρία.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved