Ανταγωνισμός και ζήλεια στα ζώδια της εβδομάδας: Προβλέψεις 22- 28 Οκτωβρίου 2018

Τι περιμένει το ζώδιό σου την εβδομάδα 22- 28 Οκτωβρίου 2018;

Κριός

Είναι λογικό να ζηλεύεις λίγο όταν αγαπάς κάποιον ή κάτι, αλλά μην αφήνεις το «τερατάκι» αυτό της ζήλειας να βγει εκτός ελέγχου την Δευτέρα και την Τρίτη. Ρίξε το βάρος και το ενδιαφέρον στον εαυτό σου αντί να ασχολείσαι με άλλους ανθρώπους. Φτιάξε ότι μπορείς και μην ανησυχείς για τα υπόλοιπα. Το να μιλάς για τα προβλήματά σου είναι κάτι καλό και θα σε βοηθήσει. Η κολλητή σου είναι μόλις ένα τηλεφώνημα μακριά.

Ταύρος

Είσαι ένας σκληρός ανταγωνιστής την Δευτέρα και την Τρίτη, αλλά και οι… «αντίπαλοί» σου δεν πάνε πίσω. Είναι πολύ πιθανό να είσαι εσύ τελικά η νικήτρια, αλλά ακόμα και αν δεν είσαι, δείξε πως ξέρεις και να χάνεις. Μπορεί να νομίζεις ότι δεν είναι και τόσο σημαντικό το να διαβάζεις ανάμεσα από τις γραμμές, αλλά να ξέρεις, μπορεί έτσι να βρεις πολλές κρυμμένες λεπτομέρειες. Πρόσεχε μεταξύ Παρασκευής και Κυριακής. Δυστυχώς δεν είναι όλοι φίλοι σου.

Δίδυμοι

Έχεις κάποιες πολύ καλές ιδέες την Δευτέρα και την Τρίτη, αλλά κάτι γίνεται κι εσύ εστιάζεις την προσοχή σου σε μικρότερες λεπτομέρειες της ζωής σου. Αν δεν είσαι ευχαριστημένη με αυτό που βρίσκεις, τότε κάνε μερικές αλλαγές. Η… νωχελικότητα σίγουρα δεν είναι το πρόβλημά σου την Τετάρτη και την Πέμπτη. Αν είναι κάτι που σε προβληματίζει, είναι το γεγονός ότι έχεις πολλά να κάνεις. Την Πέμπτη τελικά θα μπορέσεις να χαλαρώσεις λίγο.

Καρκίνος

Μην κρατάς μέσα σου όσα νιώθεις την Δευτέρα και την Τρίτη. Αν σου αρέσει κάποιος τότε πες του το. Δεν το θέλεις, αλλά την Τετάρτη και την Πέμπτη θα νιώθεις λίγο αποδιοργανωμένη. Θέλεις να πας παντού και να κάνεις πράγματα και το καταφέρνεις, αλλά την Κυριακή σου θα την περάσεις με την οικογένειά σου. Δεν θα είναι και τόσο άσχημα…

Λέων

Παίρνεις ένα σκληρό μάθημα την Δευτέρα ή την Τρίτη, αλλά αν οι συνέπειες είναι σοβαρές, ίσως το πάθημα αυτό να σου γίνει μάθημα και να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Η Τετάρτη και η Πέμπτη θα είναι καλύτερες μέρες για σένα. Δεν χρειάζεται να πεις σε όλα ναι, αλλά τουλάχιστον ξανασκέψου το πριν αρχίσεις να απορρίπτεις προτάσεις. Μην αναβάλλεις όσα έχεις να κάνεις μέσα στην εβδομάδα για το Σαββατοκύριακο.

Παρθένος

Η δημιουργικότητά σου, είναι το μεγαλύτερο προτέρημά σου την Δευτέρα και την Τρίτη. Τελείωσε γρήγορα τις εργασίες σου για μπορέσεις να ασχοληθείς με κάτι πιο διασκεδαστικό, όπως η μουσική. Το να δώσεις μια συγκεκριμένη απάντηση σε μια περίεργη ερώτηση, είναι κακή ιδέα την Τετάρτη ή την Πέμπτη. Αν κάποιος θέλει να ξέρει κάτι για την προσωπική σου ζωή μπορεί να περιμένει και αν θέλεις εσύ, θα του το πεις κάποια στιγμή. Η Πέμπτη και η Παρασκευή θα είναι πιο χαλαρές, αλλά όλο και κάποιος θα βρεθεί να θελήσει να σε αναστατώσει. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε καυγάδες.

Ζυγός

Επιτέλους νιώθεις ότι τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά την Δευτέρα και την Τρίτη. Προσπάθησε να διατηρήσεις το χιούμορ σου και να ξέρεις ότι ο αυτοσαρκασμός βοηθάει. Η τεχνολογία θα είναι η καλύτερή σου φίλη την Τετάρτη και την Πέμπτη. Κάνε όσο μεγαλύτερη αναζήτηση μπορείς. Ένα πρόβλημα από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του το Σαββατοκύριακο. Προσπάθησε να διαχειριστείς τον θυμός σου όταν θα είσαι μόνη σου.

Σκορπιός

Η αφοσίωση είναι ένα από τα μεγαλύτερα προσόντα σου, ειδικά την Δευτέρα και την Τρίτη. Αν κάποιος αμφισβητήσει την ειλικρίνειά σου, τότε καλύτερα να έχει έναν πραγματικό λόγο. Αν πάλι κάποιος σε πιέζει να κάνεις κάτι που δεν θέλεις μεταξύ Τετάρτης και Σαββάτου, έχε λίγο τις «κεραίες» σου ανοιχτές σχετικά με τις προθέσεις του. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια νέα συμμαχία την Κυριακή. Ο νέος σου συνεργάτης θα είναι εκπληκτικός.

Τοξότης

Κάποιος ή κάτι, μπαίνει στον δρόμο σου την Δευτέρα και την Τρίτη. Αν θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα σε κάτι, θα βρεις τον τρόπο να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια. Έχεις πολλές ωραίες ιδέες την Τετάρτη και την Πέμπτη αλλά δεν ξέρεις ακριβώς πώς να τις πραγματοποιήσεις. Αν δεν ξέρεις πού να απευθυνθείς για απαντήσεις, τότε ρώτα έναν ειδικό. Παίρνεις πολύ καλές συμβουλές από εκεί που δεν τις περιμένεις μεταξύ Παρασκευής και Κυριακής.

Αιγόκερως

Δεν σου αρέσει γενικά να ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος, αλλά την Δευτέρα και την Τετάρτη δεν θα σε νοιάζει και τόσο αυτό. Το να κάνεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα, μπορεί να σου φέρει κάτι καλό την Τετάρτη και την Πέμπτη. Θα συνεχίσεις να έχεις αρκετή ενέργεια την Πέμπτη και το Σάββατο. Μπορείς αν θες, μέχρι και πάρτι να οργανώσεις και να ξεφαντώσεις.

Υδροχόος

Όλοι ζουν σε ένα γκρι συννεφάκι την Δευτέρα και την Τρίτη, αλλά εσύ επιμένεις ότι τα πράγματα είναι είτε γκρι είτε λευκά. Το να είσαι πρόθυμη να συμβιβαστείς, θα σε κάνει πιο ευτυχισμένη στο τέλος της εβδομάδας. Αν δεν θέλεις να δουλεύεις μόνη την Τετάρτη και την Πέμπτη, τότε γίνε μέλος μιας ομάδας. Το να παίζεις ομαδικά παιχνίδια είναι πιο διασκεδαστικό. Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο.

Ιχθύες

Δοκίμασε κάτι καινούργιο στην αρχή της εβδομάδας. ‘Ένα νόστιμο φαγητό ή ένα νέο κούρεμα θα σε κάνουν να νιώσεις μια μικρή ανανέωση. Την υπόλοιπη εβδομάδα, άνθρωποι ζητούν από εσένα διάφορα πράγματα κι εσύ παλεύεις για να τους ικανοποιήσεις και να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις τους. Το να πεις «όχι» σε ένα μέλος της οικογένειάς σου θα είναι δύσκολο την Παρασκευή και το Σάββατο, αλλά πρέπει να κάνεις αυτό που «πρέπει», για να νιώθεις εσύ καλά με τον εαυτό σου.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved