Back to School: Έτσι θα είναι οι συμμαθητές σου φέτος με βάση το ζώδιό τους

Από τον κλόουν της τάξης μέχρι το καλύτερο φλερτ, όλα θα τα βρεις εδώ.

Η νέα σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε! Και κάθε αρχή σημαίνει νέες ευκαιρίες να κάνεις φίλους, να ξανασυναντήσεις παλιούς, να βρεις ενδιαφέροντα και νέες ασχολίες και φυσικά να μάθεις. Να μάθεις νέα πράγματα.

Και επειδή νέα σχολική χρονιά χωρίς πλάκα, αστεία και λίγη τρέλα μέσα στην τάξη δε γίνεται, το teenqueen σου παρουσιάζει τι θα συναντήσεις φέτος μέσα στην τάξη από τους συμμαθητές σου ανάλογα με το ζώδιό τους. Ποιος θα είναι ο γόης της παρέας και ποιος ο σπασίκλας; Ποιος θα κουτσομπολεύει από την ώρα που θα πατάει το πόδι του στο προαύλιο; Μην ξεχνάς ότι έχει προηγηθεί ένα ολόκληρο καλοκαίρι που ήσασταν χώρια.

ΚΡΙΟΣ: Αυτή που έχει αλλάξει περισσότερο από όλους.

Μετά από τα πρόσφατα συναισθηματικά ξεσπάσματα, μεταμορφώνεσαι και πάλι σε ένα δυνατό και λαμπερό Κριάρι. Όλο το δράμα του παρελθόντος σου επιτρέπει τώρα να γίνεις πιο συμπονετική. Χωρίς κόπο, απλώς και μόνο με την καρδιά σου θα τα κάνεις όλα αυτά. Το να είσαι η «καλύτερη» δε σημαίνει ότι θα κερδίζεις χωρίς να σε νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Αντιθέτως, σημαίνει ότι θα βοηθάς τους γύρω σου με όλη την καλοσύνη που διαθέτεις.

Μάθε στην παρακάτω gallery τι ισχύει για τα υπόλοιπα ζώδια.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved