Τι σε εκνευρίζει περισσότερο ανάλογα με το ζώδιό σου

Η υπομονή σε πολλές καταστάσεις πρέπει να γίνει σύμβουλός σου.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν τις παραξενιές τους, ενοχλούνται από κάποια πράγματα και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Αυτό που ενοχλεί πιο πολύ στην καθημερινότητα, όμως, τον καθένα διαφέρει από άτομο σε άτομο. Στο συγκεκριμένο άρθρο θα σου πούμε τι είναι αυτό που σε ενοχλεί σε ακραίο βαθμό με βάση το ζώδιό σου. Γιατί με άλλα πράγματα εκνευρίζεται ένας Παρθένος, με άλλα ένας Ταύρος. Τι, δεν το είχες φανταστεί;

ΚΡΙΟΣ

Αυτό που σε τσαντίζει περισσότερο είναι να περιμένεις σε μια ουρά. Στην ουρά του σουπερμάρκετ, στην ουρά για να βρεις τραπέζι στην καφετέρια. Γενικά ό,τι περιλαμβάνει αναμονή. Είσαι κάπως ανυπόμονη, δε νομίζεις; Θέλεις τη στιγμή που σκεφτείς κάτι να υλοποιηθεί επιτόπου. Ε, κατάλαβέ το ότι δεν είναι πάντα εφικτό. Με λίγη εξάσκηση πρέπει να οπλιστείς με υπομονή στη ζωή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι πολύ επαναστατική βρε παιδάκι μου. Θέλεις να ολοκληρώνεις τις υποχρεώσεις σου με το δικό σου ρυθμό και αν κάποιος σε πιέσει ή σε τσιγκλήσει λίγο θα γίνει χαμός. Σου αρέσει να παίρνεις το χρόνο σου και να κάνεις τα πράγματα βάσει του προγράμματος που έχεις στο μυαλό σου. Μάλλον πιστεύεις ότι έχεις περισσότερο χρόνο να χαλαρώσεις και λιγότερο χρόνο να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως άψογος συνομιλητής, δεν ξεμένεις ποτέ από ιδέες για να συζητήσεις, ειδικά αν πρόκειται για αστείες ιδέες. Αν, βέβαια, οι συνομιλητές σου δε θέλουν να συνεχίσετε σε αυτό το μοτίβο, κάπως εκνευρίζεσαι. Δε σου αρέσει να σε διακόπτουν και όταν συμβαίνει αυτό γίνεσαι έξαλλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σαν αγαπησιάρα και προστατευτική που είσαι, δεν ξεχνάς ποτέ τις σημαντικές ημέρες, όπως τα γενέθλια, τις γιορτές, τις επετείους. Οπότε, αν κάποιος τα ξεχάσει αυτά γίνεσαι έξω φρενών. Είσαι πολύ ευαίσθητη και συναισθηματική όταν πρόκειται για τέτοιες περιστάσεις.

ΛΕΩΝ

Αν περάσει κάποιος δίπλα σου και δε σε χαιρετήσει, εκεί υπάρχει πρόβλημα. Και δεν ντρέπεσαι να εκφραστείς. Θα το φωνάξεις δυνατά. Σου αρέσουν οι καλοί τρόποι και η ευγένεια και αν κάποιος δε διαθέτει αυτές τις αρετές σε εκνευρίζει απίστευτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν δεις ακαταστασία, συσσωρευμένα άπλυτα πιάτα στο νεροχύτη και γενικότερα ένα μπάχαλο, εκεί τα πράγματα φαίνεται ότι δε θα κυλήσουν ομαλά. Αγαπάς την τελειότητα και θέλεις όλα να είναι σε μια σειρά. Όπως θέλεις να βλέπεις τον δικό σου χώρο τακτοποιημένο 100%, το ίδιο θέλεις να συμβαίνει και στα σπίτια των άλλων. Η ακαταστασία σε τσαντίζει πάρα πολύ. Φρόντισε, όμως, να καταλάβεις ότι δεν μπορούν όλοι και όλα να είναι στην εντέλεια.

ΖΥΓΟΣ

Σιχαίνεσαι το bullying και τις προσβολές στους ανθρώπους. Εκνευρίζεσαι όταν συναντάς την αδικία στις ανθρώπινες σχέσεις και παίρνεις πάντα το μέρος του αδύναμου. Έχεις πάντα καλές προθέσεις και όταν αυτό δε συμβαίνει από τους άλλους, αρχίζεις και χάνεις την υπομονή σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι μυστήριο τρένο και το ξέρεις. Δε σου αρέσει να σου κάνουν ερωτήσεις και να σε ανακρίνουν, ειδικά όταν θέλουν να σου αποσπάσουν προσωπικές πληροφορίες. Αν θες εσύ να πεις κάτι και να το γνωστοποιήσεις θα το κάνεις. Μόνο αν εμπιστευθείς κάποιον θα «ανοιχτείς», οπότε όταν προκύπτει ανάκριση, τα νεύρα σου είναι τεντωμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι ενεργή πολιτικά, λες άνετα τη γνώμη σου και δεν μπορείς με τίποτα να καταλάβεις γιατί κάποιος δεν πηγαίνει να ψηφίσει. Η αποχή των ανθρώπων από τέτοιες καταστάσεις σε εκνευρίζει αφόρητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλα περιστρέφονται γύρω από το χρήμα και όταν κάτι πάει στραβά με τα οικονομικά σου, αρχίζεις και εκνευρίζεσαι πολύ. Δε σου αρέσει να χρωστάς και θέλεις να έχεις όλες τις οικονομικές εκκρεμότητές σου καλυμμένες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν αντέχεις τους επικριτικούς ανθρώπους και σου αρέσουν τα περίεργα, ιδιαίτερα πράγματα στη ζωή. Δε διστάζεις να δείξεις τον έντονο εκνευρισμό σου όταν κάποιος κριτικάρει κάποιον άλλον. Σε νοιάζει να είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου και να μη δίνεις λογαριασμό σε κανέναν, αλλά και κανένας να μην ασχολείται μαζί σου.

ΙΧΘΥΣ

Σε εκνευρίζει αφόρητα ένα υπερφορτωμένο πρόγραμμα. Θέλεις το πρόγραμμά σου να έχει μια ροή και να μην είναι πιεσμένο, να έχεις το ρυθμό σου. Επίσης, δε σε «χαλάει» μερικές μέρες της εβδομάδας να μην έχεις συγκεκριμένο πρόγραμμα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved