Πώς αντιμετωπίζεις έναν χωρισμό με βάση το ζώδιό σου;

Ψυχραιμία και θα έρθει ο καιρός που δεν θα το θυμάσαι.

Εδώ και χρόνια κυκλοφορεί η φήμη ότι το καλοκαίρι τα περισσότερα ζευγάρια χωρίζουν. Σχέσεις που έμοιαζαν ιδανικές και μαγικές σε μια στιγμή διαλύονται. Προς Θεού, δε θέλουμε να σε αγχώσουμε και ευχόμαστε όλα να κυλούν ομαλά με το αγόρι σου. Όμως, δεν πρέπει να ξέρεις πώς αντιμετωπίζουν τα ζώδια έναν χωρισμό; Ε, πρέπει!

Μάθε λοιπόν!

ΚΡΙΟΣ

Είσαι υπερήφανη και σίγουρη για τον εαυτό σου, γι΄ αυτό ένας χωρισμός αποτελεί τεράστιο πλήγμα για το «εγώ» σου. Ξοδεύεις αρκετό χρόνο κάνοντας ερωτήσεις στον εαυτό σου, όπως «πώς μπόρεσε να με αφήσει;». Αν και κάποιος θα πίστευε ότι θα το ξεπεράσεις γρήγορα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο και έχεις μάτια μόνο για αυτόν, είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσεις το χωρισμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν είσαι οπαδός της αλλαγής. Δεδομένου ότι βλέπεις κάθε σχέση ως επένδυση, οι χωρισμοί δεν χωράνε στη ζωή σου. Είχες φτάσει στο σημείο να ονειρεύεσαι ότι θα είστε για πάντα μαζί και ξαφνικά όλα τελειώνουν. Θα θυμώσεις πολύ, θα είσαι σαν βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί και αλίμονο στο επόμενο αγόρι που θα βρεθεί μπροστά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν σε χωρίσει το αγόρι σου θα κάτσεις να αναλύσεις τα πάντα. Έχοντας αυτή τη διπλή προσωπικότητα, θα δεις την κατάσταση και από την άλλη πλευρά. Θα σκεφτείς τι έπρεπε να έχεις κάνει διαφορετικά. Τι έκανες λάθος. Μετά από λίγες ώρες, όμως, θα συναντήσεις τους φίλους σου, θα πάτε τις βόλτες σας και μια στενοχώρια ήταν, πάει πέρασε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επειδή φαντάζεσαι ότι θα ζήσεις για πάντα με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου, ένας χωρισμός σε οδηγεί στην πλήρη απογοήτευση και θλίψη. Μπορεί τη στιγμή του χωρισμού να «σκοτωθείτε», όμως μετά εσύ θα είσαι ένα μαύρο χάλι, βυθισμένο στα συναισθήματά του.

ΛΕΩΝ

Η αγάπη είναι για σένα φάρμακο. Μέχρι να τεντώσει το σκοινί, θα μείνεις δίπλα στο αγόρι σου και θα παλέψεις για τη σχέση σου. Ο χωρισμός σου, όμως, είναι άκρως δραματικός. Γίνεσαι drama queen. Ταυτόχρονα, όμως, τα πισωγυρίσματα στη σχέση είναι πολλά. Εξαντλείς τους φίλους σου συζητώντας και ξανασυζητώντας το θέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον χωρισμό του Παρθένου θα ακολουθήσει η υπερανάλυση. Άπειρες ερωτήσεις, πολλά σενάρια στο κεφάλι σου και ερωτήσεις για το τι έπρεπε να είχες κάνει διαφορετικά. Θα κάνεις κριτική στον εαυτό σου, ίσως κάποιες στιγμές να νιώσεις και ένοχη για ό,τι συνέβη. Ως οπαδός της τελειότητας, θα «στύψεις» το κεφάλι σου για να καταφέρεις να μη σου ξανασυμβεί ποτέ αυτό.

ΖΥΓΟΣ

Όταν αφοσιώνεσαι σε μία σχέση, είσαι εκεί. Και φυσικά ο χωρισμός είναι πολύ επίπονος. Θα σκεφτείς πολύ, θα κλάψεις, αλλά η ιδέα τού να μείνεις μόνη θα σε κάνει αμέσως να ντυθείς, να φτιαχτείς και να βγεις έξω να γνωρίσεις κόσμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι των άκρων και ένας χωρισμός είναι ικανός να σου σκίσει την καρδιά. Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μείνεις κλεισμένη στον εαυτό σου για χρόνια και να μη δώσεις την ευκαιρία σε έναν άνθρωπο να σε πλησιάσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ως η αισιόδοξη του ζωδιακού κύκλου, βλέπεις πάντα τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Αν και ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένη για έναν χωρισμό, όταν συμβεί το αντιμετωπίζεις ψύχραιμα. Μετά σκέφτεσαι ότι στο μέλλον θα γνωρίσεις κι άλλους ανθρώπους και είναι όλα καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σου αρέσει να επενδύεις σε μια σχέση, αλλά είσαι και προετοιμασμένη ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά. Θέλεις πάντα να παίρνεις όσα δίνεις. Προτιμάς να είσαι μόνη παρά με έναν άνθρωπο που δεν σου αξίζει. Στο χωρισμό αναζητάς στήριξη από δικούς σου ανθρώπους, «πέφτεις» ψυχολογικά και δεν έχεις καθόλου αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας χωρισμός πραγματικά σε κουράζει. Έχεις νεύρα, ένταση, ξεσπάς στους γύρω σου, είσαι υπερκινητική. Ασχολείσαι με ο,τιδήποτε, έτσι ώστε να μη σκέφτεσαι αυτό που σου συνέβη.

ΙΧΘΥΣ

Πίσω από τα δάκρυα και τη στενοχώρια ενός χωρισμού, κρύβεται ένας δυνατός άνθρωπος που ξέρει πώς θα επιβιώσει μετά από αυτό. Προσπαθείς με διάφορες δραστηριότητες και πολύ socializing να ξεπεράσεις το «κακό» που σε βρήκε.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved