Disney Villains: Εσύ ποιος κακός της της Disney θα ήσουν σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Ζώδια και κακοί της Disney

Disney Villains: Εσύ ποιος κακός της της Disney θα ήσουν σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Disney έχει καταφέρει να δημιουργήσει τους πιο ρεαλιστικούς και συγχρόνως… διασκεδαστικούς κακούς στη μεγάλη οθόνη. Μερικές φορές, μάλιστα, είναι τόσο χαριτωμένοι που, παρότι θέλουμε να κερδίσει ο καλός, νιώθουμε πως οι κακοί αδικούνται.

 

Παρακάτω λοιπόν, έχουμε καταγράψει για το κάθε ζώδιο, τον διαβολικό ήρωα της Disney που το αντιπροσωπεύει περισσότερο. Κανείς δεν είναι τέλειος άλλωστε και όλοι κρύβουμε ένα λίγο πιο «σκοτεινό» κομμάτι στο χαρακτήρα μας, όπως συμβαίνει με τους «κακούς» ήρωες των ταινιών. Αυτό το σκοτάδι άλλωστε, είναι που καταλήγει να δυναμώνει περισσότερο τις φωτεινές μας πλευρές.

ΚΡΙΟΣ – Άδης «Ηρακλής: Πέρα από το μύθο»

Οι Κριοί βλέπουν πάντα τη «μεγάλη» εικόνα, ωστόσο με μία αλαζονεία που τους βάζει στη διαδικασία να περιμένουν από τους άλλους να τους δώσουν αυτό που θέλουν. Οι Κριοί δεν παίρνουν το «όχι» για απάντηση και δεν τους αρέσει να τοποθετούνται από τους άλλους στο περιθώριο, να παραγκωνίζονται. Αυτό, από την άλλη, είναι ένα θετικό χαρακτηριστικό των Κριών, αρκεί να μην χρειάζεται να αυτοεξυπηρετούνται. Πρέπει να μάθουν να είναι γενναιόδωροι, για να μην καταλήγουν να είναι οι… κακοί σε κάθε ιστορία.

ΤΑΥΡΟΣ – Βασίλισσα Ντάμα Κούπα, «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»

Οι Ταύροι γνωρίζουν ακριβώς πως θέλουν να είναι τα πράγματα, σε κάθε τομέα της ζωής τους, ωστόσο αντιμετωπίζουν μερικές δυσκολίες, όταν χρειάζεται να προσαρμοστούν ή να αλλάξουν στάση. Μπορούν να γίνουν πραγματικά πολύ «δύσκολοι», όταν βλέπουν πως οι επιθυμίες τους δεν πληρούνται. Όπως λέει και στο αγαπημένο παιδικό βιβλίο, «είμαστε όλοι τρελοί εδώ». Όταν το καταλάβουν, μόνο τότε θα μπορέσουν να αγκαλιάσουν το απροσδόκητο.

ΔΙΔΥΜΟΙ – Sid Phillips, «Toy Story»

Δεν μας αρέσει να το λέμε, αλλά η αλήθεια είναι πως οι Δίδυμοι μερικές φορές «παίζουν» όντως με τους ανθρώπους. Δεν είναι ακριβώς λάθος τους, απλά τις περισσότερες φορές δεν ξέρουν ούτε και οι ίδιοι τι θέλουν, πόσο μάλλον τι περιμένουν από τους άλλους. Ωστόσο Δίδυμοι, αυτό δεν είναι δικαιολογία για να παίζετε με τα συναισθήματα των άλλων ή να τους κάνετε να αισθάνονται… χρησιμοποιημένοι. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – Γκαστόν, «Η Πεντάμορφη και το Τέρας»

Οι Καρκίνοι είναι τόσο συνηθισμένοι να αρέσουν στους άλλους, που μερικές φορές δυσκολεύονται να δεχθούν την απόρριψη. Επιπλέον, θεωρούν πως είναι τόσο ακαταμάχητοι ώστε να μην χρειάζεται να προσπαθήσουν για μία «αγάπη» που, σύμφωνα με τους ίδιους, ήδη αξίζουν. Η τάση τους αυτή, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κρατάνε κακία από όποιον δεν πηγαίνει με τα… νερά τους, μπορεί να έχει απροσδόκητα και δυσάρεστα αποτελέσματα για εκείνους. 

ΛΕΩΝ – Σκαρ, «Ο βασιλιάς των Λιονταριών»

Η υπεροψία, τις περισσότερες φορές, οδηγεί στην απώλεια. Αυτό το ξέρει καλά ένας Λέων, καλύτερα από οποιονδήποτε. Στο μυαλό του, εκείνος είναι πάντα το αστέρι που αξίζει τα πάντα, χωρίς να τα παίρνει βέβαια όλες τις φορές. Αυτό συμβαίνει γιατί η ανικανότητα ενός Λέοντα να αναγνωρίσει και τις ανάγκες των άλλων, πέρα από τις δικές του, τον απομακρύνει από τον στόχο του. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – Ούρσουλα, «Η Μικρή Γοργόνα»

Οι Παρθένοι θεωρούν τον εαυτό τους δίκαιο και αλτρουιστή, αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι, όταν οι άλλοι δεν θέλουν να βοηθήσουν τον εαυτό τους και τότε συνήθως απομακρύνονται. Σύμφωνα με τους ίδιους, τις περισσότερες φορές έχουν σωστή κρίση, ωστόσο τα πράγματα μπορούν να πάρουν πραγματικά άσχημη τροπή όταν αισθανθούν υποτιμημένοι. Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι «καλή τύχη» σε όποιον αποφασίσει να εκμεταλλευτεί την καλή τους θέληση.  

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΕΣ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΖΩΔΙΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ