Οι teen αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 24- 30 Σεπτεμβρίου 2018

Οι teen αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 24- 30 Σεπτεμβρίου 2018

Οι teen αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 24- 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητό μου Κριαράκι. Εσύ που έχεις μια σχέση, αλλά.. δεν θες να την έχεις και για πολύ, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις στο ταίρι σου τι ζητάς και για ποιον ακριβώς λόγο θέλεις να φύγεις από τον δεσμό. Μην τον αφήσεις τον κακομοίρη να αναρωτιέται…
Οι κολλητές σου θα σταθούν στο πλευρό σου την Πέμπτη και την Παρασκευή και θα σε βοηθήσουν πολύ. Ωστόσο εσύ το ΣΚ θα είσαι λίγο στα κάτω σου και θα θελήσεις να μείνεις μόνη. Πρόσεχε λίγο με τα μυστικά σου. Εκμυστηρεύσου τα μόνο σε πολύ έμπιστα άτομα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Δευτέρα είναι μια μέρα καλό μου Ταυράκι που θα πρέπει να βάλεις τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σου και να δώσεις την βοήθειά σου όπου μπορείς.

Μπορεί να νιώσεις λίγο εκτός ελέγχου την Τρίτη αλλά μην ανησυχείς. Θα φτιάξουν όλα τις επόμενες μέρες και θα είσαι πάλι στα πάνω σου. Και επειδή ένα θεματάκι με το φαγητό το έχεις γλυκό μου Ταυράκι, θα ψαχτείς για μια έξοδο για φαγητό σε ένα καλό εστιατόριο το Σαββατοκύριακο. Διάλεξε καλή παρέα και καλά να περάσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εσύ Διδυμάκι μου, να ξέρεις ότι η Δευτέρα είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις την δουλειά σου σωστά. Εκεί που οι άλλοι παλεύουν να τα καταφέρουν, εσύ βρίσκεις τον τρόπο και εκπληρώνεις όλες τις υποσχέσεις σου μέχρι και την Τετάρτη.
Η Σελήνη φέρνει αρκετή δραστηριότητα την Πέμπτη και την Παρασκευή, αλλά για σένα μιλάμε. Έχεις την ενέργεια να τα κάνεις όλα. Το Σαββατοκύριακο θα σου δοθεί η ευκαιρία να ρίξεις έναν υπνάκο και να ξεκουραστείς, μέχρι να… ξαναβγείς και να παρτάρεις όπως μόνο εσύ ξέρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πάμε και σε σένα λατρεμένο μου Καρκινάκι. Η εβδομάδα σου ξεκινάει με κάποιες μικρές διαφωνίες με άτομα με τα οποία δεν ταιριάζετε και τόσο. Περίμενε μέχρι την Πέμπτη ή και την Παρασκευή για να λύσεις τα όποια θέματα μπορεί να υπάρξουν.
Ακολούθησε το ένστικτό σου αυτό το Σαββατοκύριακο. Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σε οδηγήσει…

ΛΕΩΝ
Εσύ Λιονταράκι μου με την τρέλα σου δίνεις άλλη… αίσθηση στις Δευτέρες. Δεν σε ενδιαφέρει ποιος σε κοιτάει και γιατί αρκεί να είσαι στο επίκεντρο. Μην ξαφνιαστείς αν ένας φίλος από τα παλιά ή κάποιος… ξεχασμένος συγγενής σε ξαναβρεί την Τρίτη ή την Τετάρτη.

Το Σαββατοκύριακο θα είσαι λίγο πιο συναισθηματικό καλό μου λιονταράκι. Αντί να γλεντάς όπως κάνεις συνήθως μπορεί να κλειστείς λίγο στον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν δεν μπορείς να ξεχάσεις ένα όνειρο που είδες την Δευτέρα, ψάξε τον συμβολισμό του. Το υποσυνείδητό σου, σου μιλά και καλό είναι να ακούσεις τι έχει να σου πει.
Προσπάθησε λίγο να αποφύγεις τις σαφείς απαντήσεις σε ερωτήσεις που θα σου κάνουν. Μια ασάφεια γενικότερα θα σε περιβάλλει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας.

ΖΥΓΟΣ
Εσείς Ζυγάκια (χρόνια πολλά σε όσους έχουν τα γενέθλιά τους) είστε στην κορυφή του κόσμου αυτή τη Δευτέρα. Την Τρίτη όμως και την Τετάρτη δεν θα είστε και τόσο στα high σας...
Προσπαθήστε να δείτε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Μια θετική αντιμετώπιση των πραγμάτων θα σας βοηθήσει πολύ την Παρασκευή. Το Σαββατοκύριακο θα νιώσετε μια μικρή συναισθηματική πίεση, αλλά προσέξτε να μην ξεσπάσετε στην οικογένειά σας. Κρίμα είναι…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέλεις τόσο πολύ ένα outfit ή ένα gadget Σκορπίνα μου γλυκιά, αλλά το πορτοφόλι σου δεν σηκώνει μια τέτοια αγορά… Προσπαθείς να εξασφαλίσεις χαρτζιλίκι με μικροθελήματα, αλλά δύσκολο.
Η Σελήνη σε βγάζει λίγο έξω από την ζώνη ασφαλείας σου αυτή την Πέμπτη και μπορεί να κάνεις πράγματα που οι άλλοι βρίσκουν ασυνήθιστα. Αν κάποιος μέσα στο Σαββατοκύριακο σου ζητήσει αποδείξεις για τη αγάπη σου, έχεις κάθε δικαίωμα να τον κοιτάξεις με μισό μάτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι κολλητές σου Τοξοτίνα μου σε ξέρουν καλύτερα από τον καθένα. Έτσι αν θες να ζητήσεις συμβουλές για ένα θέμα, μην διστάσεις. Κάποιες μικροκαθυστερήσεις μπορεί να υπάρξουν σε ένα πρότζεκτ που έχεις αναλάβει στα μέσα της εβδομάδας, αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό.
Στο τέλος της εβδομάδας θα δεις τους στόχους σου να πραγματοποιούνται, ενώ και το Σαββατοκύριακο σου θα είναι παραγωγικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην ακούς αυτά που μπορεί να πουν για σένα καλό μου Αιγοκεράκι. Στην αρχή της εβδομάδας μπορεί κάποιος κακοπροαίρετος να την πει την κακία του, αλλά να θυμάσαι ότι κανένας δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πράγματα που εσύ δεν θέλεις να νιώσεις.
Αυτό που έχεις ανάγκη την Πέμπτη και την Παρασκευή είναι να έχεις δίπλα σου κάποιον που θα σου πει τι να κάνεις, αλλά… αυτή η «φωνή της εξουσίας» δεν θα είναι πουθενά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αρχή της εβδομάδας είναι η τέλεια ευκαιρία για σένα Υδροχοϊνα μου να δοκιμάσεις κάτι νέο. Μην φοβηθείς να αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου. Κανείς δεν θα γελάσει μαζί σου και αν γελάσει, εσένα απλά αυτό δεν θα σε νοιάζει.
Συνέχισε να έχεις αυτή την νέα θαρραλέα συμπεριφορά και να εκφράζεις τις ελπίδες και τα όνειρά σου. Ποτέ δεν ξέρεις πότε και πού μπορεί να γνωρίσεις κάποιον που θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Είναι καλό το ότι θέλεις να μοιραστείς πράγματα Ψαράκι μου, αλλά να είσαι προσεκτική με ποιον και γιατί. Κάποιοι μπορεί να εκμεταλλευτούν την γενναιοδωρία σου.
Αν θελήσεις να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο, πάρε μια φίλη σου και… give it a try. Η Σελήνη θα προκαλέσει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία αυτή την Πέμπτη και την Παρασκευή, οπότε πρόσεξε λίγο τι λες και τι μηνύματα στέλνεις.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved