Ποια σημεία στο σώμα σου πρέπει να προσέξεις σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Μάθε ποια περιοχή στο σώμα σου πρέπει να προσέξεις σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ποια σημεία στο σώμα σου πρέπει να προσέξεις σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Παχαίνεις σε συγκεκριμένα σημεία; Yπάρχει περίπτωση το ζώδιό σου να σε οδηγήσει στο σωατό μονοπάτι για να παλέψεις με τα προβλήματα του σώματός σου;

Διάβασε παρακάτω ποια είναι η πιο προβληματική «περιοχή» του σώματός σου ανάλογα με το ζώδιό σου και δράσε άμεσα. Με συντονισμένη άσκηση και διατροφή θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς!

Ζώδια της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης)

Αν ανήκει στα παραπάνω ζώδια, ενδεχομένως το πρόβλημά σου να συγκεντρώνεται στη μέση σου. Να είναι φαρδιά ή να έχεις πλαϊνά παχάκια. Μικρό το κακό για κάποιους, για σένα όμως που θέλεις να είσαι fit η λύση είναι να αφιερώνεις δέκα λεπτά την ημέρα για να κάνεις «σανίδα», πλάγιους κοιλιακούς ή συγκεκριμένες ασκήσεις Pilates που θα είναι επικεντρωμένες σε αυτή την περιοχή. Αν το θεωρήσεις προσωπικό σου στοίχημα, τότε να είσαι βέβαιος/η ότι σε ελάχιστο καιρό θα ξεφορτωθείς το περιττό πάχος και θα αποκτήσεις πιο γραμμωμένους μύες.

Ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως)

Μάλλον οι γλουτοί σου είναι πιο φαρδιοί απ’ ό, τι θα ήθελες, αν ανήκεις στα παραπάνω ζώδια. Οι καλύτερες ασκήσεις για σένα είναι οι αερόβιες, ιδιαίτερα το stepper, το ελλειπτικό και το ποδήλατο που ασκούν και πετυχαίνουν ανόρθωση στις συγκεκριμένες περιοχές. Αν προσθέσεις στο πρόγραμμά σου προβολές και squat και περιορίσεις τα φαγητά με πολλά λιπαρά, τόσο θα δεις και σημαντική απώλεια βάρους και καλύτερο σχήμα των γλουτών σου.

Για τις υπόλοιπες ομάδες ζωδίων, κάνε κλικ παρακάτω:

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr