Ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο την άνοιξη

Δες αν και πόσο επηρεάζεσαι!

Ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο την άνοιξη

Τι ακριβώς συμβαίνει στα ζώδια μετά την επίσημη είσοδο της άνοιξης; Ποια επηρεάζονται περισσότερο;

 

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η άνοιξη είναι η εποχή σου, γι’ αυτό… ανθίζεις τώρα κι εσύ. Η φωτιά που σιγόκαιγε μέσα σου καιρό θα βγει στην επιφάνεια και θα σε ωθήσει να αναλάβεις δράση. Ήρθε, λοιπόν, η στιγμή εκείνη που έχεις όλες τις ευκαιρίες για να βελτιωθείς σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο! Τολμηρός είσαι, μαχητικός είσαι, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, εκτός από τον κακό σου εαυτό

ΖΥΓΟΣ

Με την υπερπανσέληνο στο ζώδιό σου μια μέρα μετά την Εαρινή Ισημερία σίγουρα θα επηρεαστείς έντονα. Μιας και είσαι ο Νο 1 «σχεσάκιας» του ζωδιακού, τώρα θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ανάγκη σου για σχέση και συντροφικότητα. Κι όχι μόνο! Θα θέλεις να συνεργαστείς ή να έρθεις πιο κοντά στους συνεργάτες σου, να ξοδέψεις χρόνο για να ακούσεις τα θέματά τους και να γεφυρώσεις τις διαφορές μεταξύ σας, έτσι ώστε να λυθούν τα προβλήματά σας.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος περνά στον Κριό, που είναι… αδερφός σου και αυτόματα θα νιώσεις πιο ανανεωμένος, με περισσότερη διάθεση να ανοίξεις τους ορίζοντές σου, τολμώντας και δοκιμάζοντας καινούργια πράγματα, ώστε να αυξήσεις τις εμπειρίες σου. Έτσι κι αλλιώς να σου δώσει αρκετά κίνητρα για να το κάνεις, αλλά και την ευκαιρία να τραβήξεις το ενδιαφέρον των άλλων, με την λαμπερή σου παρουσία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ήλιο στον Κριό να σε ενεργοποιεί, να σε γεμίζει ενθουσιασμό και αισιοδοξία και ταυτόχρονα να σε κάνει να αισθάνεσαι πιο αναζωογονημένος,  η δημιουργικότητά σου θα αυξηθεί κατακόρυφα, όπως επίσης και ο ερωτισμός σου! Οπότε, μην αποκλείεις καθόλου το ενδεχόμενο να εισβάλλει ο έρωτας στη ζωή σου ή να σου έρθει η διάθεση να ξεκινήσεις ένα νέο εγχείρημα.

 

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr