Τα 6 πιο ανικανοποίητα ζώδια για να ξέρεις με ποιον μπλέκεις

Αυτά τα 6 ζώδια έχουν πολύ υψηλά στάνταρ.

Τα ζλωδια αυτά είναι επιλεκτικά, δε ρίχνουν νερό στο κρασί τους κι είναι δύσκολο έως και ακατόρθωτο να ευχαριστηθούν. Ενδεχομένως να είναι στοιχείο του χαρακτήρα τους το ανικανοποίητο, γεγονός πάντως είναι ότι θα τους πάρει αρκετό χρόνο μέχρι να κάνουν την επιλογή τους και να αποφασίσουν να προχωρήσουν σε μια σχέση.

Ας δούμε ποια είναι αυτά:

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι γνωστό ότι έχει μια απόλυτη και βαθιά ανικανοποίητη φύση, όχι στις περιστασιακές σχέσεις, αλλά σε αυτές που θέλει να κρατήσουν για μια ζωή. Εννοείται ότι σημαντικό είναι να ταιριάζει απόλυτα στο σεξ με το εκάστοτε πρόσωπο, αλλά όχι το πιο σημαντικό. Θέλει ένα πρόσωπο που θα υλοποιήσει τις κρυφές κι ανομολόγητες επιθυμίες του, «διεστραμμένο» στο κρεβάτι, άγγελο προς τα έξω κυρίως όμως να τον αγαπά, να τον εκτιμά και τον κάνει να αισθάνεται ότι είναι ο ένας και μοναδικός. Περιττό να πούμε ότι αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει, αφού κι ο ίδιος, όντας καχύποπτος, δεν αφήνει πολλά περιθώρια να τον «γνωρίσουν» τόσο πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι η «ψείρα» του ζωδιακού, αφού δεν της ξεφεύγει καμία λεπτομέρεια. Όλα τα κοσκινίζει, τα μελετά και τα λαμβάνει υπόψη του. Επίσης, εξ αιτίας της τελειομανίας της, περιμένει πολλά από τον εαυτό της και ακόμη περισσότερα από τον εκάστοτε σύντροφο. Τα στάνταρ της είναι υψηλά και κανένα πρόσωπο δεν μπορεί να τα φτάσει. Επειδή κάτι στραβό βρίσκει, κολλάει και δε συμβιβάζεται, δύσκολα ικανοποιείται και εύκολα χτίζει ράφι στον τοίχο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν είναι του «μέτρου» οπότε λογικό είναι να μην ικανοποιείται εύκολα. Θέλει ένα άτομο μοναδικό, ξεχωριστό, κάποιο που μπορεί να «αποπλανήσει» το μυαλό, όπως και το σώμα και δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο, το πιο σημαντικό όμως, το να είναι αληθινό ανεξάρτητα από το ότι αν ξεφεύγει από τα καθιερωμένα. Αν, δε, το συγκεκριμένο πρόσωπο έχει και αρκετά ενδιαφέροντα, τότε νιώθει ότι έπιασε το Τζακ ποτ. Το θέμα είναι ότι όσο δύσκολο είναι να σου κάτσει το μεν, άλλο τόσο είναι και να βρεις κάποιον/α με όλο το πακέτο.

ΖΥΓΟΣ

Η επιλεκτικότητα του Ζυγού προέρχεται από το είναι αναποφάσιστος. Ανεξάρτητα αν ελκύεται από ένα άτομο, θα ζυγίσει όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του, τους φόβους και τις δυνατότητες, καθώς και όλα τα «τι θα γίνει αν...» πριν πάρει την τελική του απόφαση. Συνήθως, οι Ζυγοί, όπως και στα πιο σημαντικά τους, έτσι και στις σχέσεις δε βιάζονται να καταλήξουν. Το κακό είναι ότι αν το σκέφτονται πάρα πολύ καιρό, σχέση δε θα υπάρξει. Αν, βέβαια, υπάρχει χημεία και αίσθημα ασφάλειας από την αρχή, οι... διαδικασίες συντομεύονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανικανοποίητο δεν τον λες, απλά, όπως και η φιλενάδα του η Παρθένος, διακατέχεται από μια δόση τελειομανίας, που σε συνδυασμό με την επιλεκτικότητά του και τα αυστηρά του κριτήρια, εύκολα μένει... μόνος. Και σίγουρα η δυσκολία του να προχωρήσει σε σχέση δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση αλλά την ποιότητα του χαρακτήρα. Σε έναν κόσμο γεμάτο ανθρώπους χάι-χούι, χωρίς σταθερότητα, συνέπεια και συνέχεια, το να πετύχει αυτόν που ο λόγος του θα είναι συμβόλαιο και θα ξέρει τι θέλει είναι σαν να ψάχνει βελόνα στα άχυρα. Εννοείται ότι δε συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο στη σχέση.

ΛΕΩΝ

Τα στάνταρ του Λέοντα «χτυπάνε» ταβάνι, αλλά κατά κάποιο τρόπο είναι λογικό, αφού δεν περιμένεις κάτι λιγότερο από έναν... βασιλιά που θέλει ένα άτομο να μοιραστεί τον θρόνο του. Για να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση, πρέπει να συνυπάρχουν ομορφιά, κοινωνική θέση, αλλά και ερωτική χημεία. Αυτός είναι ο λόγος που χρειάζεται αρκετό χρόνο για να επιλέξει έναν σύντροφο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved