Ποια μουσική σου αρέσει περισσότερο σύμφωνα με το ζώδιό σου

Ποια μουσική σου αρέσει;Το μαρτυρά το ζώδιό σου

Κάθε ζώδιο είναι διαφορετικό, έχει το δικό του πλανήτη κυβερνήτη, το βασικό στοιχείο που καθορίζει τα χαρακτηριστικά του και τα συναισθήματα που εκφράζει. Και μπορεί να μην το γνώριζες, όμως, αυτό στο οποίο ανήκεις, μπορεί να επηρεάσει και το γούστο σου στη μουσική.

Είσαι τελικά του pop ρεπερτορίου ή μήπως προτιμάς το rock; Σου αρέσει η reggae ή μήπως είσαι της jazz;

Διάβασε, λοιπόν, παρακάτω ποιο είδος μουσικής πιστεύουμε ότι σου αρέσει!

ΚΡΙΟΣ: Rock

Οι Κριοί είναι άνθρωποι δραστήριοι, δυναμικοί και χαρισματικοί. Κινούνται κυρίως προς τα μπρος και δεν τους ενδιαφέρουν οι πιθανές συνέπειες των επιλογών τους. Το γεγονός πως είναι ιδιαίτερα δραστήριοι τους παρακινεί να ακούν ήχους που τους γεμίζουν αισιοδοξία και ταιριάζουν με τους δικούς τους, έντονους ρυθμούς. Έχουν ανάγκη από ένα καλό beat στο background που θα τους «σπρώχνει» με τον τρόπο του. Η rock μουσική είναι συνεπώς η ιδανική για εκείνους..

ΤΑΥΡΟΣ: Reggae

Οι Ταύροι είναι ισχυροί, αξιόπιστοι και πρακτικοί. Ωστόσο, έχουν την τάση να γίνονται πεισματάρηδες ανά περιόδους. Αγαπούν όλα τα είδη μουσικής αλλά θέλουν μία ποικιλία στο ρυθμό και το είδος. Επιθυμούν να μπορούν να τραγουδούν και να χτυπούν τα πόδια τους ρυθμικά, όταν ακούν ένα κομμάτι που τους αρέσει. Η reggae, λοιπόν, είναι η ιδανική μουσική για εκείνους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χορευτική

Οι Δίδυμοι είναι άνθρωποι ευέλικτοι και εκφραστικοί, που αγαπούν κάθε είδος μουσικής -εκτός της ραπ. Τους αρέσουν περισσότερο τα παλιά κομμάτια και κυρίως, η pop -με την οποία μπορούν να χορεύουν. Προτιμούν, επίσης, την ηλεκτρονική, την techno και γενικά, τη γρήγορη μουσική που τους… ξεσηκώνει. Για εκείνους η μουσική δεν είναι απλώς μία εμπειρία ακρόασης αλλά ένα μέσο έκφρασης, όπως ο χορός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Blues

Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί, πιστοί και συμπονετικοί. Κυβερνώνται από τα συναισθήματά τους και συχνά προτιμούν την πιο ρομαντική μουσική, όπως τα blues. Αγαπούν, επίσης, τη jazz και την pop και λατρεύουν να ακούν κομμάτια που τους θυμίζουν την παιδική τους ηλικία.

ΛΕΩΝ: Heavy Metal

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο που λατρεύει την προσοχή και έχει έντονη ανάγκη να εκφράζεται. Είναι άνθρωπος αξιαγάπητος, περήφανος και δραστήριος. Λατρεύει το καραόκε αλλά όταν πρόκειται για το αγαπημένο του είδος μουσικής, απολαμβάνει περισσότερο τους πιο «σκληρούς» ήχους της rock ή της heavy metal.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κλασική μουσική

Οι Παρθένοι είναι άνθρωποι ζεστοί, ευγενικοί και έξυπνοι, που δίνουν μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια. Αγαπούν τους ήχους της Φύσης και τις μελωδίες που τους ηρεμούν και τους βοηθούν να περιορίζουν το άγχος της καθημερινότητας. Θέλουν να απολαμβάνουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δείχνουν μία ιδιαίτερη προτίμηση στην κλασική μουσική και συγκεκριμένα, σε έργα από διάσημους συνθέτες όπως ο Μπαχ, ο Μπετόβεν και ο Μότσαρτ.

ΖΥΓΟΣ: R&B

Οι Ζυγοί είναι ευγενικοί, γοητευτικοί και δίκαιοι. Τους αρέσει να ζυγίζουν τα πράγματα και πάντα εξετάζουν και τις δύο πλευρές ενός θέματος. Είναι ένα ζώδιο που κυβερνάται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της αγάπης, γι’ αυτό προτιμούν την απαλή, ρομαντική μουσική και τα αργά R&B κομμάτια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Avant-garde jazz

Οι Σκορπιοί είναι επινοητικοί, παθιασμένοι, μυστηριώδεις, περίεργοι και απολαμβάνουν τη μουσική που είναι περίπλοκη και «βαθιά», όπως εκείνοι. Δεν είναι τυχαίο ότι το είδος της μουσικής που τους ταιριάζει είναι η avant-garde jazz.

ΤΟΞΟΤΗΣ: World Music

Οι Τοξότες είναι ελεύθερα πνεύματα και άνθρωποι ανεξάρτητοι άνθρωποι που τους αρέσει να ταξιδεύουν σε κάθε σημείο του κόσμου. Οι «ήχοι του κόσμου» τους δίνουν εκείνη την αίσθηση του… περιπλανώμενου -που τόσο πολύ λατρεύουν. Η ιδανική μουσική για εκείνους, λοιπόν, είναι τα soundtrack γνωστών ταινιών, τα χορευτικά κομμάτια, η κλασική rock και η jazz.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Jazz

Οι Αιγόκεροι είναι αξιόπιστοι, ρεαλιστικοί και εργατικοί άνθρωποι. Γνωρίζουν πως χωρίς σκληρή εργασία, δεν υπάρχει κέρδος. Είναι άτομα που εκτιμούν την ποικιλία, όμως, τα μουσικά είδη που τους συναρπάζουν περισσότερο είναι η jazz και τα blues. Γιατί; Διότι τους αρέσει να βρίσκουν τον εαυτό τους μέσα σε αυτές τις μελωδίες και τις ιστορίες που υπάρχουν πίσω από αυτά τα τραγούδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ηλεκτρονική χορευτική μουσική

Οι Υδροχόοι είναι άνθρωποι ανεξάρτητοι, αντισυμβατικοί και προοδευτικοί. Τους αρέσει να πειραματίζονται και το στοιχείο αυτό ίσως εξηγεί το γεγονός ότι προτιμούν να ακούν μουσική που τους κάνει να αισθάνονται ξεχωριστοί. Συνήθως, λοιπόν, λένε «όχι» στη mainstream και «ναι» στην ηλεκτρονική μουσική.

ΙΧΘΥΕΣ: Indie Pop

Οι Ιχθύες είναι ευαίσθητοι, διαισθητικοί και ευγενικοί. Είναι αρκετά ονειροπόλοι και η μουσική λειτουργεί για εκείνους ως ένα μέσο «απόδρασης» από την πραγματικότητα. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, ότι λατρεύουν τους new age ήχους και όλες τις μορφές της jazz.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved