Πώς αντιδράει κάθε ζώδιο αν βρεθεί σε δύσκολη θέση

Θυμώνει, ζητάει τα ρέστα ή αποχωρεί με το κεφάλι ψηλά;

Όλοι, ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθούμε σε μια απίστευτα δύσκολη θέση, το πώς θα αντιδράσουμε εξαρτάται από το ζώδιό μας. Άλλα ζώδια έχουν υπομονή, κάποια άλλα μπορούν να βγουν εύκολα από την δύσκολη θέση κι άλλα το βάζουν κάτω!

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα αντανακλαστικά του κάθε ζωδίου σε ανάλογες περιπτώσεις.

Κριός

Ο Κριός έχει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα, γι’ αυτό δύσκολα τα χάνει, αν βρεθεί σε δύσκολη θέση. Αν όμως έρθει αντιμέτωπος με μια τέτοια κατάσταση, μπορεί να απογοητευτεί και αυτή του την απογοήτευση τη βγάζει με θυμό.

Ταύρος

Ο Ταύρος μπορεί πραγματικά να χειριστεί δύσκολες καταστάσεις με πολύ ήρεμο τρόπο. Είναι πολύ υπομονετικός και δύσκολα θα αισθανθεί άβολα. Το πιο πιθανό είναι να αστειευτεί με την αμηχανία του και να κάνει και τον άλλον απέναντί του να γελάσει.

Δίδυμος

Όπως είναι γνωστό, ο Δίδυμος έχει μια διπλή φύση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αντιδράσει με διαφορετικό τρόπο. Μπορεί να θυμώσει με τον εαυτό του ή να γελοιοποιήσει την κατάσταση που θα βρεθεί. Δεν ξέρεις τι να περιμένεις...

Καρκίνος

Ο Καρκίνος συνήθως αποφεύγει να εκτίθεται, εν τούτοις δεν είναι απίθανο να βρεθεί σε άβολη θέση και αν συμβεί κάτι τέτοιο κλείνεται στον εαυτό του και αποφεύγει για λίγο κάθε επικοινωνία ή επαφή.

Λέων

Ο Λέων χρησιμοποιεί το χιούμορ του για να ξεφύγει από μια τέτοια κατάσταση, αλλά το να έρχεται σε δύσκολη θέση το μισεί, όσο κανένα άλλο ζώδιο. Βέβαια, δε θα το δείξει προς τα έξω.

Παρθένος

Είναι απλός και ειλικρινής, επομένως αν βρεθεί σε δύσκολη θέση, θα το ομολογήσει αμέσως και μάλιστα θα εξηγήσει και τους λόγους που αισθάνθηκε άβολα.

Ζυγός

Ο Ζυγός θέλει την ισορροπία στη ζωή του και αποφεύγει κάθε είδους σύγκρουση που μπορεί προκύψει. Ωστόσο, επειδή δεν εξαρτάται πάντα από τις δικές του πράξεις, αν βρεθεί σε μια τέτοια κατάσταση, απλά, αποχωρεί, χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Σκορπιός

Πιο πιθανό είναι να φέρει άλλους σε δύσκολη θέση, παρά να βρεθεί ο ίδιος και αυτό γιατί ελέγχει τις καταστάσεις. Ακόμα όμως κι αν συμβεί κάτι τέτοιο, κανείς δεν πρόκειται να μάθει ούτε το πότε, ούτε το πώς, ούτε το γιατί.

Τοξότης

Λόγω του αυθόρμητου χαρακτήρα του αλλά και του χιούμορ που τον διακρίνει, ένας Τοξότης σπάνια νιώθει άβολα ή αμήχανα. Αλλά και αν συμβεί, δε θα προσποιηθεί ότι είναι εντάξει, αφού δεν είναι! Και πάλι όμως, θα το ξεχάσει γρήγορα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως, απλά, θα ήθελε να ανοίξει η γη να τον καταπιεί. Αυτές τις σπάνιες φορές, ομολογουμένως, που μπορεί να βρεθεί σε άβολη θέση, δεν μπορεί να τις ξεπεράσει. Αν πρόκειται για δική του γκάφα, θυμώνει με τον εαυτό του, αν τον φέρει κάποιος άλλος εκεί, θέλει να τον σκοτώσει.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος τρελαίνεται, αν βρεθεί σε αμηχανία ή αισθανθεί άβολα και παρότι είναι πολύ ήρεμος σε πιο δύσκολες καταστάσεις, θα θυμώσει πολύ, αλλά δε θα παραδεχτεί ποτέ ότι νευρίασε γι’ αυτό το λόγο.

Ιχθύς

Οι Ιχθύες είναι κι αυτοί περίεργοι στις αντιδράσεις τους. Μπορεί να απωθήσουν από τη μνήμη τους το γεγονός, αν τους ενοχλεί πολύ, να αστειευτούν, να πατήσουν τα κλάματα, ακόμα και να προσβάλλουν αυτόν που τους έφερε σε αυτή τη δύσκολη θέση.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved