Τα 2 ζώδια που γίνονται απίστευτες κολλητές φίλες μίας Υδροχόου

Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να έχει η κολλητή μίας Υδροχόου

Η κολλητή σου φίλη είναι κάτι σαν αδελφή σου. Μοιράζεστε τα πάντα μεταξύ σας, τις καλές και τις κακές στιγμές, το γέλιο, την απογοήτευση… Τα πάντα. Αν πιστεύεις στα ζώδια, τότε ξέρεις ότι κάποια έχουν την προδιάθεση να ταιριάζουν καλύτερα σε σχέση με άλλα, είτε πρόκειται για τον προσωπικό, είτε για τον ερωτικό, είτε για τον επαγγελματικό τομέα.

Εσύ που είσαι Υδροχόος ή εσύ που έχεις φίλη μία Υδροχόο, δες ποια ζώδια ταιριάζουν για κολλητή.

Τοξότης

Ένα καλό ζευγάρι για κολλητή φίλη είναι ο Τοξότης. Τόσο στον Τοξότη όσο και στον Υδροχόο, αρέσει η περιπέτεια και η κοινωνική συναναστροφή, ενώ εκτιμούν, παράλληλα, την ανεξαρτησία τους. Δε θα βαρεθούν ποτέ μαζί γιατί και οι δύο θέλουν να δοκιμάζουν νέα πράγματα, χωρίς όμως να κρατάνε κακία εάν μία από τις δύο αργήσει κάποια στιγμή να απαντήσει σε κάποιο μήνυμα, για παράδειγμα.

Ταύρος

Ο Ταύρος είναι άλλο ένα ζώδιο που θα κάνει μία καλή κολλητή μίας Υδροχόου. Είναι ένα ζώδιο που δε χρειάζεται πολύ προσοχή ή πολύ ενασχόληση από τους φίλους του και ζει πιο ανεξάρτητα. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι δεν είναι κοντά τους. Ίσα ίσα, παρά το ότι μερικές φορές είναι πεισματάρηδες, η καρδιά τους αγκαλιάζει τους φίλους τους. Καταλαβαίνεις, λοιπόν, γιατί ταιριάζει με μία Υδροχόο.

Διάβασε επίσης: Ζώδια και δίαιτες: Μήπως δεν φταις εσύ που παχαίνεις;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved