The fashion challenge video: Η Emma Chamberlain διαλέγει το κατάλληλο σύνολο για κάθε περίσταση

Το πιο αγαπημένο μας fashion girl επιλέγει το σωστό outfit για κάθε περίσταση και σου προτείνει τα πιο updated items της σεζόν.

Ναι, η Emma Chamberlain είναι έρωτας. Γιατί δεν είναι εύκολο να βρεις το επιλέξεις το νέο σου girl crush, όταν κάθε μέρα βλέπεις αμέτρητα accounts και profiles σε όλα τα social media, που προσπαθούν να αποσπάσουν λίγη από την προσοχή σου. Η Emma όμως έχει καταφέρει με την ξεχωροστή της προσωπικότητα και το απίστευτο στυλ της να ξεχωρίσει και να γίνει το λατρεμένο κορίτσι του κοινού, αλλά και των μεγαλύτερων designers, που την έχουν ανακηρρύξει σε μούσα τους. Αυτό, μπορείς να το δεις και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου η ίδια μας δείχνει κάποιες από τις καμπάνιες στοις οποίες συμμετέχει. Και είνα πολλές.

Μπήκε ο Νοέμβριος, καιρός για puffer jacket - Η Emma Chamberlain έχει την πιο stylish πρόταση

Είτε μελαχρινή, είτε ξανθιά, η Emma μπορεί να υποστηρίξει τα πάντα, αν και προσωπικά προτιμώ τα κοντά, ξανθά μαλλιά που έχει υιοθετήσει τελευταία. Το μεγάλο site της Net-A-Porter αποφάσισε, λοιπόν, να μας κάνει «δώρο» ένα μικρό editorial με την Emma Chamberlain, όπου μέσα σε ένα video επιλέγει τα πιο statement κομμάτια για κάθε περίσταση. Εσύ τι θα φόραγες σε ένα party, σε ένα ραντεβού ή σε μία χαλαρή , χειμερινή βόλτα. Το Net-A-Porter είναι ένα από τα μεγαλύτερα online stores με luxury προιόντα, όπου μπορείς να πάρεις μια γεύση από τα ρούχα, που κυκλοφορούν κάθε σεζόν τα πιο διάσημα brands του κόσμου.

https://www.instagram.com/p/CewC_ZhIdx2

Fashion challenge με την Emma Chamberlain: Δώσε βάση και επίλεξε και εσύ τα πιο stylish outfits

Το πρώτο task που έχει να απαντήσει η Emma είναι το αγαπημένο της outfit για χορό. Κάτι που να είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακό, αλλά και να χαρίζει ελευθερία κινήσεων. Το αμέσως επόμενο ερώτημα είναι λίγο πιο δύσκολο: τι θα φορούσες σε ένα ραντεβού, αν έπρεπε να πας εκεί απευθείας μετά από μία δουλειά που έχεις ή μια υποχρέωση; Αυτά και άλλα πολλά στο super fun video, που ακολουθεί. Σημείωσε όλα τα αγαπημένα σου!

Emma Chamberlain by Net-A-Porter:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved