4 fun τρόποι να βάλεις τα κορδόνια στα sneakers και να απογειώσεις το στυλ σου

Ξέχνα τον κλασικό τρόπο και δέσε τα κορδόνια σου έτσι ώστε να γίνει το styling πιο δημιουργικό!

Τα sneakers μας όσο περνάει ο καιρός λερώνονται και χρειάζονται περιποίηση, πόσο μάλλον τα κορδόνια στα οποία συσσωρεύεται εύκολα όλη η βρωμιά (στα άσπρα δε, φαίνεται περισσότερο). Αυτό τι σημαίνει λοιπόν; Ότι πρέπει να τα βγάζεις από τα sneakers σου και να τα πλένεις. Ένας εύκολος τρόπος είναι να τα βάλεις στο πλυντήριο.

Πάμε στο δύσκολο κομμάτι τώρα! Καλά τα έβγαλες, αλλά πώς θα τα ξαναβάλεις όπως ήταν πριν; Πάντα αυτό μας αγχώνει όταν πρόκειται να πλύνουμε τα κορδόνια των sneakers μας, αλλά αυτό σήμερα θα σταματήσει. Σου έχω όχι 1, αλλά 4 fun τρόπους για να ξαναβάλεις τα κορδόνια στα αθλητικά σου παπούτσια και να είσαι η απόλυτη style queen.

5 vlogs για να σηκωθείς από τον καναπέ και να κάνεις το απόλυτο glow up στο δωμάτιό σου

Οι απόλυτοι τρόποι για να βάλεις τα κορδόνια των sneakers σου

Αν πιστεύεις πως με το να περάσεις τα κορδόνια σου χιαστί στα sneakers σου έχεις κάνει το «ενδυματολογικό σου χρέος» απέναντι στα παπούτσια σου… είσαι γελασμένη! Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να δέσεις τα κορδόνια των sneakers σου και να κάνεις την πιο cool εμφάνιση ever φορώντας μόνο τα αθλητικά σου παπούτσια, ένα denim παντελόνι και έναν φούτερ.

https://www.instagram.com/p/CZw6EYfrtQ-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάτησε το play, δες προσεχτικά πώς περνούν τα κορδόνια στα trainers και ξεκίνα να πειραματίζεσαι με αυτήν τη μικρή λεπτομέρεια που μπορεί, όμως, να αναβαθμίσει την επόμενη casual εμφάνισή σου.

Ζιγκ-ζαγκ

Ξεκινάς από τη μέση του παπουτσιού διαγώνια προς τα επάνω. Αφού δέσεις τρεις διαγώνιες γραμμές, ξεκινάς στην αντίθετη κατεύθυνση περνώντας πότε από πάνω και από κάτω και πάντα διαγώνια το κορδόνι για ένα πολύπλοκο αποτέλεσμα.



Ανακάλυψε τους υπόλοιπους τρόπους στο video.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα ανοίξεις φυσικά το χρώμα των μαλλιών σου με 2 υλικά που έχεις στο σπίτι

Πώς μπορείς να δέσεις το oversized t-shirt σου με 10 διαφορετικούς τρόπους (video)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved