DIY: Πώς θα φτιάξεις την πιο funky μολυβοθήκη για να διακοσμήσεις το γραφείο

Βγάλε τη μολυβοθήκη από τη σχολική λίστα αγορών σου. Θα τη φτιάξεις εύκολα και γρήγορα μόνη σου!

Καλή νέα σχολική χρονιά! Το φθινόπωρο έφτασε και μαζί του η αντίστροφη μέτρηση για να έρθει η μέρα που θα χτυπήσει και πάλι το κουδούνι του σχολείου. Ξέρω σε τι mood είσαι. MOOD ΑΓΟΡΩΝ. Είναι η κλασική ανάγκη ή διαφορετικά το γνωστό shopping therapy, που χρειάζεσαι πριν ξεκινήσει κάτι νέο στη ζωή σου (με μέτρο πάντα).

Η school list εμπεριέχει τα ακόλουθα: σχολική τσάντα, τετράδια, στυλό, μολύβια, διακοσμητικά για το γραφείο, μολυβοθήκη. Το τελευταίο μπορείς να το διαγράψεις από τη λίστα σου.

5 vlogs για να σηκωθείς από τον καναπέ και να κάνεις το απόλυτο glow up στο δωμάτιό σου

Φτιάξε την πιο όμορφη DIY μολυβοθήκη μόνη σου στο σπίτι

Ξέρω ότι η μολυβοθήκη είναι απαραίτητη για το γραφείο σου και αυτός είναι και ο λόγος που την έβαλες στη σχολική λίστα αγορών σου, αλλά μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου χωρίς να χρειάζεται να δώσεις επιπλέον χαρτζιλίκι.

Πώς; Εύκολα, σε χρόνο dt και με μόλις λίγα υλικά που έχεις στο σπίτι μπορείς να φτιάξεις την πιο όμορφη μολυβοθήκη με τη δική σου υπογραφή.

Μια εύκολη κατασκευή που θα διακοσμήσει το γραφείο σου

Σου βρήκα τον απόλυτο οδηγό (video), για να δεις πώς μπορείς να φτιάξεις την πιο funky DIY μολυβοθήκη που θα διακοσμήσεις στο δωμάτιό σου και θα βάζεις όλα τα στυλό και τα μολύβια σου για να είσαι οργανωμένη και να τα βρίσκεις στη στιγμή.



Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις βήμα – βήμα τις οδηγίες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς θα ανοίξεις φυσικά το χρώμα των μαλλιών σου με 2 υλικά που έχεις στο σπίτι

Πώς μπορείς να δέσεις το oversized t-shirt σου με 10 διαφορετικούς τρόπους (video)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved