Τα λευκά σου sneakers δεν είναι πια λευκά; Μάθε πώς να τα καθαρίσεις τώρα

Το τακτικό καθάρισμα θα κάνει τα παπούτσια σου να φαίνονται (και να μυρίζουν) τέλεια.

Κάποιοι θεωρούν ότι τα λευκά τους sneakers φαίνονται πιο cool όταν είναι βρόμικα. Αν όμως είσαι από αυτές που τα θέλουν καθαρά αλλά δεν ξέρεις πώς να το κάνεις, τότε ήρθες στο κατάλληλο μέρος. Η προσπάθεια που απαιτείται από εσένα εξαρτάται από το υλικό των παπουτσιών σου.

Τι χρειάζεσαι

1. Καλαπόδια παπουτσιών: Είναι ιδανικά για να διατηρήσεις το σχήμα των παπουτσιών σου όταν τα καθαρίζεις. Εναλλακτικά, μπορείς πολύ απλά να γεμίσεις τα παπούτσια σου με εφημερίδες ή παλιά μπλουζάκια.
2. Crep Protect μαντηλάκια καθαρισμού παπουτσιών: Είναι πολύ χρήσιμα ειδικά αν βιάζεσαι και δεν έχεις χρόνο να πλύνεις τα παπούτσια σου.
3. Σφουγγάρι φτιαγμένο από αφρό μελαμίνης: Κάνουν τα παπούτσια που έχουν σκασίματα να δείχνουν ολοκαίνουργια.
4. Μια μαλακή παλιά οδοντόβουρτσα: Χρησιμοποίησε μία για να τρίψεις απαλά τα παπούτσια σου.
5. Σαπούνι πιάτων

sxoliki_tsanta-3.jpg

Κανένα πλυντήριο! Πώς θα καθαρίσεις τη σχολική σου τσάντα εύκολα και γρήγορα

Πόση ώρα θα πάρει

Από πέντε λεπτά έως μια ώρα (συν τον χρόνο στεγνώματος).



Πώς να καθαρίσεις faux δερμάτινα sneakers

Ευτυχώς, τα faux δερμάτινα sneakers είναι τα πιο εύκολα στο καθάρισμα. Εάν έχεις στο σπίτι σου crep protect μαντηλάκια καθαρισμού παπουτσιών, χρησιμοποίησε τη μαλακή πλευρά του μαντιλιού για να καθαρίσεις απαλά τυχόν σημάδια. Αν η βρωμιά δεν φεύγει, χρησιμοποίησε την άγρια πλευρά του μαντηλιού. Για να καθαρίσεις πιο εύκολα το παπούτσι σου, αφαίρεσε τα κορδόνια. Βεβαιώσου ότι τα παπούτσια σου είναι εντελώς στεγνά πριν τα φορέσεις.

https://www.instagram.com/p/CU18lgEPPe6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς να καθαρίσεις πάνινα sneakers

Τα πάνινα sneakers είναι δύσκολο να καθαριστούν επειδή η βρωμιά εισχωρεί στο ύφασμα του παπουτσιού. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αναμίξεις λίγο σαπούνι πιάτων με χλιαρό νερό και να τρίψεις το παπούτσι σου με μια οδοντόβουρτσα με μικρές, κυκλικές κινήσεις. Όταν τελειώσεις, σκούπισε απαλά το παπούτσι σου με μια βρεγμένη πετσέτα. Αν τα sneakers σου έχουν ακόμη λεκέδες, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις ένα καθαριστικό λεκέδων.

https://www.instagram.com/p/COUpWH7h5lg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς να καθαρίσεις πλεκτά sneakers

Αν τρίψεις πολύ δυνατά τα πλεκτά παπούτσια σου μπορεί να τα καταστρέψεις, οπότε πρόσεξε. Βούτηξε ένα καθαρό πανί σε σαπουνόνερο (σαπούνι χωρίς χημικά) και χρησιμοποίησέ το για να τρίψεις απαλά το παπούτσι στην κατεύθυνση που πάει το πλεκτό. Όπως και με κάθε άλλο παπούτσι, πρέπει να το αφήσεις να στεγνώσει τελείως πριν το φορέσεις (παίρνεις συνήθως τουλάχιστον 8 ώρες).

https://www.instagram.com/p/CI_3Q2vpAkF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Unsplash

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved