Βρώμικα ακουστικά τέλος! Πώς θα τα καθαρίσεις εύκολα και σωστά

Βήμα-βήμα η διαδικασία για να τα απολυμάνεις όπως πρέπει.

Τα ακουστικά είναι ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο χρήσιμα gadgets της καθημερινότητάς μας. Μας σώζουν κυριολεκτικά όση ώρα περπατάμε στο κρύο αφού μας επιτρέπουν να βλέπουμε videos και να ακούμε τα αγαπημένα μας hits όπου κι αν βρισκόμαστε. Την ίδια ώρα μας επιτρέπουν να μιλάμε στο τηλέφωνο λίγο πιο...ιδιωτικά με τις φίλες ή τους γονείς.

Τα ακουστικά απαιτούν καθάρισμα

via GIPHY

Tα περισσότερα ακουστικά της αγοράς είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη ακουστικών ωστόσο αξίζει να επενδύσεις σε ένα λίγο πιο ακριβό ζευγάρι (άρα καλής ποιότητας), το οποίο σε βάθος χρόνου θα σε έχει αποζημιώσει.

earphones

Εσύ το ήξερες ότι βάζεις λάθος τα ακουστικά σου; Κι όμως, αυτός είναι ο σωστός τρόπος

Τα ακουστικά χρησιμοποιούνται καθημερινά με αποτέλεσμα να συσσωρεύουν υγρασία που προέρχεται από τον ιδρώτα σε συνδυασμό με τους εξωτερικούς ρύπους (σκόνη, αέρας, καυσαέριο κ.ά) τα οποία επηρεάζουν άμεσα την ποιότητα του ήχου αλλά και την υγεία σου. Το συχνό καθάρισμα είναι αναγκαίο αφού τα ακουστικά σου συσσωρεύουν πολλά μικρόβια και βακτήρια.

Πώς θα καθαρίσεις σωστά και εύκολα τα ακουστικά σου

Θα χρειαστείς μερικά βασικά υλικά: ένα πανί μικροϊνών, βαμβάκι, μια μαλακή οδοντόβουρτσα και ισοπροπυλική αλκοόλη (ή οινόπνευμα).

Πριν ξεκινήσεις το καθάρισμα πρέπει να ξέρεις ότι τα περισσότερα ακουστικά είναι ανθεκτικά στο νερό ωστόσο όχι όλα. Αρκετά δεν είναι πλήρως αδιάβροχα (και σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν είναι κατασκευασμένα για να δέχονται οποιαδήποτε έκθεση σε υγρό).

Στο παρακάτω video θα δεις αναλυτικά πώς πρέπει να καθαρίζεις τα ακουστικά σου.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

© 2018-2023 Teen.queen.gr - All rights reserved