Home workout! Εύκολες ασκήσεις για τέλεια χέρια (video)

Μπορείς να τις κάνεις σε καθημερινή βάση για να δεις αισθητή αλλαγή στο σώμα σου.

H γυμναστική είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να διατηρήσεις καλή φυσική κατάσταση, να διώξεις το άγχος και φυσικά να αποκτήσεις καλλίγραμμο σώμα. Καθημερινά μπορεί να μην προλαβαίνεις να πας στο γυμναστήριο, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τρόποι για να ασκηθείς.

Ένα στρώμα γυμναστικής και η καλή σου διάθεση αρκούν για να δοκιμάσεις απλές αλλά πολύ αποτελεσματικές ασκήσεις στο σπίτι για να τονώσεις τα χέρια σου. Συνέχισε να διαβάζεις και θα μάθεις τα πάντα.

Οι καλύτερες ασκήσεις για γραμμωμένα χέρια

https://www.instagram.com/p/B985vdFBoGZ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1) Βυθίσεις

Οι βυθίσεις είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές και εύκολες ασκήσεις για τους τρικέφαλους μύες. Μπορείς να την κάνεις παντού. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία γερή επιφάνεια που μπορεί να κρατήσει το βάρος σου και είσαι έτοιμη. Προσοχή: σε περίπτωση που έχεις τραυματισμένους καρπούς, καλύτερα να την αποφύγεις ή να συμβουλευτείς τον γιατρό σου πριν την προσπαθήσεις.



2) Spider Crawl

Μια άσκηση με την οποία μπορείς να γυμνάσεις όλο το σώμα. Τα χέρια σου θα είναι σε εγρήγορση γιατί σε αυτά στηρίζεσαι. Τα πόδια θα είναι σε κίνηση και ο κορμός θα δουλεύει την ισορροπία και όλους τους μύες της κοιλιάς. Πάρε θέση για κάμψεις με τα χέρια τεντωμένα. Σήκωσε το δεξί πόδι και με αργή κίνηση λύγισε το γόνατο και προσπάθησε να το φέρεις όσο πιο κοντά στο ύψος του ώμου. Επανάφερέ το στην αρχική θέση και επανάλαβε την κίνηση με το άλλο πόδι.



3) Κάμψεις

Μία από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές ασκήσεις που γυμνάζει ταυτόχρονα χέρια, πλάτη, στήθος και κορμό. Αν δεν σου είναι δύσκολο να κάνεις κάμψεις, κάθισε στα γόνατα και θα δεις πως μόνο οι πρώτες επαναλήψεις θα σε ταλαιπωρήσουν. Όταν βρεις τον ρυθμό σου, θα είναι όλα πιο εύκολα.



gymnastiki5

10 λεπτά αρκούν για να κάψεις θερμίδες - Δοκίμασε αυτές τις ασκήσεις (video)

Πηγή κεντρικής: pexels.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ώρα να… φτιάξουμε κορμί! 5 fitness apps που πρέπει να κατεβάσεις ASAP

4 πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν αγοράσεις νέα αθλητικά παπούτσια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved