Έχεις κλειδώσει το κινητό σου με face ID; Δες πώς θα το ανοίξεις ακόμη κι αν φοράς μάσκα

Γιατί η μάσκα να σε δυσκολέψει σε κάτι τόσο απλό;

H χρήση μάσκας είναι τόσο σημαντική για να κρατήσεις ασφαλή τόσο εσένα, όσο και τους άλλους ανθρώπους γύρω σου. Έχεις παρατηρήσει όμως πόσο δύσκολο είναι να ξεκλειδώσεις το κινητό σου εάν χρησιμοποιείς face ID; Υπάρχουν φορές που πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα μαζί, και θέλεις να ελέγξεις το κινητό σου στα γρήγορα, όμως δεν μπορείς γιατί φοράς μάσκα.

Έτσι θα καθαρίσεις σωστά τη θήκη του κινητού σου (video)

Έτσι, αναγκάζεσαι να σταματήσεις ό,τι κάνεις, και είτε να βγάλεις τη μάσκα σου και να το ξεκλειδώσεις, είτε να βάλεις τον κωδικό σου και να τον ανοίξεις. Και όλο αυτό το λες και «βασανιστήριο», όταν υπό άλλες συνθήκες αυτό το έκανες σε χρόνο dt.

Υπάρχει τρόπος να το ξεκλειδώσεις ακόμη και αν φοράς μάσκα

Και έρχομαι εγώ τώρα να σου πω, πως υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσεις τι κινητό σου με faceID ακόμη και όταν φοράς μάσκα και δεν μπορείς να τη βγάλεις. Ένα βίντεο στο Tik Tok θα σου δείξει πώς ακριβώς γίνεται, και πάω στοίχημα πως θα γίνει το αγαπημένο σου trick.

Η Camilla Malm ένιωσε την αγωνία σου κι έφτιαξε ένα βίντεο, στο οποίο σου δείχνει επακριβώς πως θα ακολουθήσεις το trick για να ξεκλειδώσεις το κινητό σου.

via GIPHY

4 βήματα θα σε φέρουν πιο κοντά στην «ελευθερία»

-Αρχικά, πήγαινε στην εφαρμογή «Ρυθμίσεις» και πάτησε «Face ID και κωδικός πρόσβασης».

-Στη συνέχεια, πάτησε «Ρύθμιση εναλλακτικής εμφάνισης».

-Βάλε τη μάσκα σου στο μισό του προσώπου σου, διπλώνοντάς τη στο μισό και βάζοντας και τα δύο λαστιχάκια στο ένα αυτί και, στη συνέχεια, κράτησε τη μάσκα από το πηγούνι σου για να παραμείνει σφικτή. Στη συνέχεια, το τηλέφωνό σου θα σου ζητήσει να μετακινήσεις το πρόσωπό σου για λίγα δευτερόλεπτα.

-Τέλος, βάλε τη μάσκα στην άλλη πλευρά του προσώπου σου και ακολουθήστε ξανά τις οδηγίες. Αυτό είναι όλο!

Ακολουθούν δύο πράγματα που πρέπει να θυμάσαι κατά τη ρύθμιση και τη χρήση αυτού του hack: πρώτα, επειδή το τηλέφωνό σου δεν μπορεί να εντοπίσει το κάτω μισό του προσώπου σου τόσο εύκολα με τη μάσκα, θα δώσει μεγαλύτερη προσοχή στα μάτια σου.



Επομένως, κάτι τόσο ασήμαντο όσο το χαμόγελο ή το να φοράς γυαλιά που θολώνουν από την αναπνοή σου θα μπορούσε να επηρεάσει το εναλλακτικό Face ID να λειτουργήσει σωστά.

Γιατί δεν πρέπει να κοιμάσαι με το κινητό στο κρεβάτι σου;

Δεύτερον, ίσως χρειαστεί να δοκιμάσεις αυτά τα βήματα αρκετές φορές για να λειτουργήσει το hack, σύμφωνα με την @camillamalm. Η επανάληψη αυτών των βημάτων και η παρακολούθηση μικρών λεπτομερειών μπορεί να είναι ενοχλητικά, αλλά νομίζω ότι αξίζει όταν πια θα ξεκλειδώνεις το τηλέφωνό σου πιο εύκολα!

Cover photo: unsplash.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved