Φαν του Twilight έφτιαξε τα φαγητά από την ταινία και τα βιβλία

Ετοιμάσου για πειραματισμούς στην κουζίνα.

Το Twilight έχει πολλούς φανς. Εκατομμύρια σε όλον τον κόσμο. Πολλοί δεν περίμεναν τις ταινίες για να μάθουν την ιστορία και τους χαρακτήρες αλλά είχαν ήδη διαβάσει τα βιβλία. Τα τελευταία χρόνια, ειδικά, οι ταινίες με βαμπίρ έχουν πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό και εύκολα όλοι συντονίζονται για να τις δουν με τις παρέες τους.

Στο story του Twilight, ωστόσο, ξέρουμε ότι υπήρξαν και πολλά φαγητά. Πάντα αυτό είναι κάτι που προσέχουμε γιατί ακόμα κι αυτό δείχνει στοιχεία για τους πρωταγωνιστές, όπως επίσης μπορεί ως στιγμές να είναι συνδεδεμένα με σημαντικές εξελίξεις στη ζωή τους.

Στον λογαριασμό Mina Rome στο YouTube, είδαμε ένα βίντεο στο οποίο η YouTuber φτιάχνει τα φαγητά του universe του Twilight και -ψέματα δε θα πούμε- εντυπωσιαστήκαμε από τα όσα είδαμε. Ίσως μας έβαλε και λίγο στο μυαλό μήπως κάνουμε κι εμείς κάτι ανάλογο είτε από το ίδιο story είτε και γενικά από κάποια ταινία που μας αρέσει.

Από πλευράς μας, θα δώσουμε τα συγχαρητήριά μας στο κορίτσι και μάλλον οι επόμενες ημέρες θα μας βρουν με πειραματισμούς στην κουζίνα.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved