Μπορείς να φτάξεις ένα κέικ μέσα σε 90 δευτερόλεπτα; (video)

Η Queen Teen Χριστίνα δοκίμασε το cake μέσα σε κούπα που είναι έτοιμο σε 90 δεύτερα!

«Το κέικ των 90’’»: Την προηγούμενη εβδομάδα έπεσα πάνω σε ένα challenge της Μαντώς Γαστεράτου. Είναι τελικά εύκολο να φτιάξεις ένα κέικ σε 1,5 λεπτό;

Η αλήθεια είναι ότι κατά την διάρκεια του βίντεο δεν πίστευα ότι θα πετύχαινε, όμως στο τέλος άλλαξα γνώμη. Τόσο η εκτέλεση του, όσο και τα υλικά του είναι λίγα, εύκολα και σίγουρα όλοι τα έχουμε στην κουζίνα μας.

Έτσι και εγώ δεν έχασα την ευκαιρία, μπήκα στην κουζίνα και έκανα αυτό το challenge.

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι μόνο αυτά:

1) 20 γρ βούτυρο

2) 2 κ.σ αλεύρι

3) 2 κ.σ ζάχαρη κρυσταλλική

4) 1 αυγό

Να σου πω ότι το μόνο σκεύος που θα χρειαστείς είναι ένα φλιτζάνι, όπως αυτό που πίνεις τον καφέ σου και ένα κουτάλι της σούπας για το ανακάτεμα.

Ας ξεκινήσουμε, βάζουμε μέσα στο φλιτζάνι το βούτυρο και το τοποθετούμε στο φούρνο μικροκυμάτων να λιώσει για 1-2'. Έπειτα το βγάζουμε και ριχνουμε μέσα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε πολύ καλά. Το τοποθετούμε πάλι στο φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 3-4'. Το βγάζουμε, το ξεφορμαρουμε πασπαλίζουμε λίγη ζάχαρη άχνη!

Εγώ προσωπικά έβαλα και κανέλα πίστεψέ με είναι φανταστικό. Βέβαια μπορούμε και να μην το ξεφορμάρουμε και να το απολαύσουμε με ένα κουταλάκι μέσα από το φλιτζάνι.© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved