Πάρε μία καρέκλα και γύμνασε άψογα το σώμα σου στο σπίτι

Ένα βίντεο για φανταστικά αποτελέσματα.

Τώρα που βρίσκεσαι στο σπίτι περισσότερο από ποτέ, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να βάλεις ενεργά στο πρόγραμμα τη γυμναστική και να «χτίσεις» το κορμί που πάντα ήθελες. Γιατί, ναι, θα δεις τις σειρές σου, θα απολαύσεις τις ταινίες σου, θα διαβάσεις κι εκείνο το βιβλίο που πάντα είχες στο περίμενε, αλλά και η σωματική σου υγεία πρέπει να έχει προτεραιότητα.

Μπορεί τώρα να βρισκόμαστε σε καραντίνα, αλλά -καλώς εχόντων των πραγμάτων- σε μερικούς μήνες θα επισκεφτούμε και την παραλία για τη βουτιά που σκεφτόμαστε από το περσινό καλοκαίρι.

Το θετικό είναι ότι, ακόμα κι αν δεν έχεις όργανα στο σπίτι, μπορείς να γυμνάσεις κάθε μυϊκή ομάδα χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Το βάρος του σώματός σου αρκεί και με το παραπάνω για αυτήν την περίπτωση.

Ωστόσο, αν χρησιμοποιήσεις και μία καρέκλα θα δώσεις ακόμα περισσότερη ένταση, αφού θα μπορείς να προσθέσεις κι άλλες ασκήσεις στη fitness ρουτίνα σου.

Το κανάλι της Pamela Reif στο YouTube μας έχει συνηθίσει σε επιτυχημένα προγράμματα, αλλά αυτό που βρίσκεται στη συνέχεια προμηνύει την εκγύμναση και τη γράμμωση που ψάχνουμε αυτήν την περίοδο.




Διάβασε επίσης: Μαρία Σάκκαρη: Μόλις δεις αυτό το βίντεο, θα αρχίσεις γυμναστική χτες #fact

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved