Αυτές οι ασκήσεις Halloween είναι ό,τι πιο ευφάνταστο μπορείς να κάνεις αυτό το weekend

Διασκέδαση και γυμναστική μαζί

Όταν πλησιάζει Σαββατοκύριακο, σίγουρα το τελευταίο πράγμα που θέλεις να κάνεις είναι γυμναστική. Τα weekend είναι για βόλτες με τις κολλητές, για –λίγο- διάβασμα και για ξεκούραση, από αυτήν την κουραστική εβδομάδα που πέρασε φυσικά. Πώς θα σου φαινόταν όμως, αν σου λέγαμε πως παρέα με την γυμναστική θα διασκεδάσεις κιόλας;

Αν είσαι Halloween fan, τότε σου βρήκαμε μερικές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις, αυτό το Σαββατοκύριακο και να νιώσεις το Halloween πραγματικά. Θα χρειαστείς μόνο μία κολοκύθα, και μόλις τελειώσεις μπορείς να τη δώσεις στη μαμά σου να τη μαγειρέψει.

Με την βοήθεια της κολοκύθας λοιπόν, μπορείς να κάνεις από push-ups, μέχρι πηδηματάκια και αναρρίχηση. Ο τρόπος είναι απλός και εύκολος και μπορείς να τον δεις στη φωτογραφία παρακάτω. Αν πάλι βαριέσαι να κάνεις μόνη σου γυμναστική, τότε μπορείς να φωνάξεις δύο φίλες σου και να κάνετε το εξής.

halloween fit

Σκέψου ότι παίζετε σε κάποια Halloween ταινία με ζόμπι που σας κυνηγούν. 30’’ γρήγορο περπάτησα θα σας κάνουν να τους ξεφύγετε. Και ξαφνικά βλέπεις πολλές νυχτερίδες να πετούν. 15 καθίσματα για να περάσεις απαρατήρητη είναι μια χαρά. Πρέπει όμως να μείνεις ακίνητη για λίγο, οπότε κάνε 30’’ σανίδα.

Και να σου τα ζόμπι πάλι εμφανίζονται, άλλα 30’’ γρήγορο περπάτημα. Κάνε 10 πηδηματάκια για να περάσεις πάνω από τους τάφους των ζόμπι και μετά 10 push-ups για να παραμείνεις στο έδαφος. Και μετά τα ζόμπι εμφανίζονται ξανά. Κάνε επανάληψη τρεις φορές όλες τις ασκήσεις.

halloween fitness

Αν είσαι μόνη σου, σίγουρα δεν θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αν το κάνεις όμως μαζί με τις φίλες σου και δημιουργήσετε και τα εμπόδια σίγουρα θα γελάσετε πολύ.

Αν πάλι νιώθεις ότι αυτές οι ασκήσεις θα σε δυσκολέψουν, μπορείς να δεις το παρακάτω βίντεο, να πάρεις την κολοκύθα σου και να ασκηθείς.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved