Αυτό είναι το cardio πρόγραμμα γυμναστικής που έχει 53 εκατομμύρια προβολές στο YouTube

Ένα πρόγραμμα μισής ώρας για καλλίγραμμο σώμα χωρίς λίπος

Η γυμναστική έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και κάθε χρόνο αυξάνεται και περισσότερο ο αριθμός των ανθρώπων που βρίσκουν έναν τρόπο να ασχοληθούν με αυτήν, είτε πρόκειται για γυμναστήριο και βάρη, είτε και για άλλες μορφές εκγύμνασης, όπως ένα άθλημα ή ο χορός. Πέρα από τα αναρίθμητα οφέλη που έχει για την υγεία μας, αποτελεί κι έναν τρόπο με τον οποίο μπορούμε να σμιλεύσουμε το σώμα μας και να βελτιώσουμε τη συνολική εξωτερική μας εμφάνιση.

Σήμερα, το fitness είναι τόσο στη μόδα, που μεγάλα αθλητικά brands λανσάρουν συλλογές εμπνευσμένες από αυτό, αλλά που προορίζονται για καθημερινές εμφανίσεις και το λεγόμενο «athleisure» look.

Όπως, λοιπόν, καταλαβαίνεις, η γυμναστική είναι τάση και τα βίντεο που κυκλοφορούν στο YouTube βοηθούν στο να γίνει αυτή η τάση μέρος της καθημερινότητάς μας. Απ’ ο,τι φαίνεται, αυτό σκέφτηκαν κι εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι, που έδωσαν πάνω από 53 εκατομμύρια views σε ένα συγκεκριμένο fitness βίντεο του YouTube. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελείται από 37 λεπτά cardio γυμναστικής που μπορεί να κάνει κάποιος από το σπίτι του και υπόσχεται ένα γραμμωμένο σώμα χωρίς λίπος.

Δες το πρόγραμμα στο βίντεο που ακολουθεί.Διάβασε επίσης: 15 χτενίσματα για το γυμναστήριο

© 2018-2023 Teen.queen.gr - All rights reserved