Το πιο ακριβό milkshake στον κόσμο περιλαμβάνει τα πιο εξωτικά υλικά που μπορείς να φανταστείς

Δες την απίστευτη συνταγή και το κόστος που έχει ένα ποτήρι

Δεν ξέρω για σένα αλλά προσωπικά απολαμβάνω ένα καλό milkshake όσο κανένα άλλο ρόφημα. Η παγωμένη αλλά κρεμώδης υφή του και η ποικιλία στις γεύσεις και στα υλικά που σου δίνει να επιλέξεις είναι αρκετά για να κερδίσουν κάθε ψυχή που εκτιμά την κατηγορία των επιδορπίων. Ακριβώς αυτήν την αγάπη πήρε ένα εστιατόριο, τη μετέτρεψε σε κάτι που φαντάζει μαγικό και γνώρισε στον κόσμο ένα πολύ ακριβό ποτήρι milkshake, που, μάλιστα, απέσπασε το ρεκόρ του ακριβότερου milkshake στον κόσμο.

Το Serendipity 3 βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, και δημιούργησε στις 20 Ιουνίου μία συνταγή για τη National Vanilla Milkshake Day που το τοποθέτησε κατευθείαν στα Guinness World Records. Όπως λέει το βίντεο, το ποτήρι με τους πάνω από 3000 κρυστάλλους περιέχει:

Γάλα Jersey (γνωστό για την υψηλή του περιεκτικότητα σε λιπαρά γάλακτος), κρέμα πολυτελείας Devonshire (πλούσια κρέμα φτιαγμένη από γάλα που ζεσταίνεται αργά μέχρι μία παχιά στρώση χρυσής κρέμας σχηματιστεί στην επιφάνεια), βανίλια Μαδαγασκάρης, παγωτό με βανίλια Tahitian, βρώσιμο χρυσό 23 καρατίων, σαντιγύ, Cremose Baldizzone (σπάνια σως με μοναδική γεύση που φτιάχνεται από κακάο Βενεζουέλας, φουντούκια Piedmont, φρέσκο γάλα γαϊδούρας και ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο) και κεράσια Luxardo Maraschino (που παράγονται στην Ιταλία).

Κάθε ποτήρι από το συγκεκριμένο milkshake κοστίζει 100 δολάρια και η αλήθεια είναι ότι δεν αποτελεί και ιδιαίτερη έκπληξη με όλα αυτά τα ξεχωριστά υλικά που περιέχει. Άσχετα από το κόστος, η εικόνα του δείχνει ότι πρόκειται για κάτι πολύ λαχταριστό που σίγουρα θες να δοκιμάσεις.

Δες το βίντεο που ακολουθεί και θα καταλάβεις.



Διάβασε επίσης: Δε θα πιστέψεις πόσα τετραγωνικά μέτρα είναι η μεγαλύτερη pizza στον κόσμο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved