Back to school: Πώς θα κάνεις την παλιά σχολική σου τσάντα σαν καινούρια με 3 κινήσεις

Είναι πολύ απλό και αξίζει να το δοκιμάσεις.

Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες και σιγά-σιγά βρίσκουμε τους ρυθμούς μας. Οι πρώτες εβδομάδες δεν είναι σίγουρα ό,τι πιο ευχάριστο αφού το μυαλό μας είναι ακόμη σε mood διακοπών και οι υποχρεώσεις αυξάνονται καθημερινά.

Η σχολική τσάντα είναι το item που μας συντροφεύει κάθε Δευτέρα με Παρασκευή αφού αποθηκεύει όλα τα βιβλία, τα τετράδια και τα προσωπικά μας αντικείμενα. Κάθε ενημερωμένη μαθήτρια οφείλει να έχει μια τσάντα που εκφράζει το προσωπικό της γούστο και στυλ.

Αν το budget σου είναι φέτος περιορισμένο δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι αφού υπάρχει τρόπος να αποκτήσεις την ωραιότερη τσάντα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Όχι, δεν εννοώ να αγοράσεις μια καινούρια αλλά να μεταποιήσεις την περσινή σου, δίνοντάς της μια εντελώς διαφορετική όψη. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μερικά απλά υλικά και φαντασία.

5 vlogs για να σηκωθείς από τον καναπέ και να κάνεις το απόλυτο glow up στο δωμάτιό σου

Πώς θα κάνεις την ωραιότερη DIY σχολική τσάντα

1) Πες ναι στις καρφίτσες

Οι καρφίτσες είναι ο πιο απλός και οικονομικός τρόπος για να δώσεις χρώμα και στυλ ακόμη και στην πιο αδιάφορη τσάντα. Στην αγορά θα βρεις πολλά, διαφορετικά σχέδια σε προσιτές τιμές για να επιλέξεις τα αγαπημένα σου.

https://www.instagram.com/p/BnT8NSqn3yt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

2) Πρόσθεσε στάμπες

Στα καταστήματα με είδη ραπτικής θα βρεις στάμπες οι οποίες κολλούν στα υφάσματα με σιδέρωμα. Είναι νεανικές, cool, οικονομικές και θα απογειώσουν τη τσάντα σου στο λεπτό.

3) Βάλε την υπογραφή σου

Αγόρασε μαρκαδόρους (κατάλληλους για υφάσματα) και σπρέι για να ζωγραφίσεις στην τσάντα σου ό,τι σου αρέσει. Μπορείς να γράψεις το όνομα (ή το nickname σου), αγαπημένες φράσεις και όλα όσα σε εκφράζουν.

Στο video που ακολουθεί θα δεις βήμα-βήμα πώς θα μετατρέψεις την παλιά σχολική σου τσάντα στην ωραιότερη που είχες ποτέ.



Πηγή κεντρικής: pexels.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

4 fun τρόποι να βάλεις τα κορδόνια στα sneakers και να απογειώσεις το στυλ σου

DIY: Πώς θα φτιάξεις την πιο funky μολυβοθήκη για να διακοσμήσεις το γραφείο

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved