Δημιούργησε τον πιο «εσύ» τοίχο για το δωμάτιό σου με απλά υλικά

Μπορείς να το κάνεις μόνη σου και με υλικά που έχεις δίπλα σου

Το δωμάτιό σου είναι ο ναός σου και πρέπει να είναι το καλύτερο, πιο girly, πιο sporty, πιο «εσύ», τέλος πάντων, μέρος που γίνεται να είναι. Οι αλλαγές, βέβαια, πολλές φορές χρειάζονται αρκετά χρήματα για να πραγματοποιηθούν, όπως, για παράδειγμα, όταν θες να αλλάξεις το χρώμα του τοίχου ή να προσθέσεις διακοσμητικά στοιχεία, γιατί -πέρα από τα υλικά- μπορεί να απαιτούν και την εργασία κάποιου ειδικού για να τοποθετηθούν.

Τι θα έλεγες, όμως, αν υπήρχε ένας τρόπος να δημιουργήσεις μόνη σου έναν φανταστικό τοίχο στο δωμάτιο σου με υλικά που μπορεί να έχεις και αυτήν τη στιγμή δίπλα σου; Εμείς κινηθήκαμε σε αυτήν την κατεύθυνση, ψάξαμε και βρήκαμε ένα βίντεο που θα σου δώσει εύκολες κι ευφάνταστες DIY ιδέες, ώστε να πας ένα βήμα πιο κοντά στον τοίχο των ονείρων σου.

Το βίντεο περιλαμβάνει λέξεις σε ιδιαίτερο φόντο, κατασκευές που δίνουν ένα τρισδιάστατο εφέ, κρόσια, κρεμαστά σχέδια και πολλές άλλες επιλογές, ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο και το πώς φαντάζεσαι εσύ το δωμάτιό σου. Κι όλα αυτά με απλά υλικά, όπως μαρκαδόρους, χαρτιά κι εφημερίδες, και που μπορείς να τα φτιάξεις εντελώς μόνη σου.

Δες περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.



Διάβασε επίσης: Πόσο cool είναι η αιώρα μέσα στο δωμάτιο σου; Πάρε ιδέες και δες πώς θα την φτιάξεις κι εσύ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved