Πώς θα κάνεις το απόλυτο sleepover με τις φίλες σου

Απλοί τρόποι για να περάσετε τέλεια στο sleepover

Όταν έρχονται οι φίλες σου στο σπίτι σου, θες να περάσουν τέλεια και να ανυπομονούν να τις καλέσεις ξανά και ξανά. Στην περίπτωση του sleepover, όμως, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα, αφού δε θα έρθουν μόνο για λίγες ώρες, αλλά θα μείνουν όλο το βράδυ και θα φύγουν το πρωί, και αν. Γι΄αυτό, απαιτείται να έχει γίνει κάποιος σχεδιασμός ώστε να υπάρχει ένα έτοιμο, γεμάτο πρόγραμμα με όλες τις δραστηριότητες που θα γεμίσουν το χρόνο σας, ώστε να μη βαρεθείτε.

  1. Μπορείς, λοιπόν, να ξεκινήσεις το sleepover σου ετοιμάζοντας τον χώρο που θα κοιμηθείτε και γενικά που θα κάτσετε. Αυτός μπορεί να είναι είτε κρεβάτια (αν σου περισσεύουν τόσα) ή να δημιουργήσεις κάτι αυτοσχέδιο, όπως στρώματα κατά μήκος του πατώματος, για να κοιμηθείτε όλες μαζί.
  2. Σειρά έχουν τα σνακ και τα ροφήματα, στα οποία μπορείς να βρεις πολλές επιλογές, από pop corn μέχρι σαντουιτσάκια με τα υλικά που ξέρεις ότι αρέσουν στην κάθε μία. Όσο για ροφήματα, έχεις επιλογές για αναψυκτικά, smoothies, γρανίτες κι ο,τι άλλο μπορεί να σας αρέσει.
  3. Αν γενικά βλέπετε ταινίες, δεν είναι τώρα η ώρα να σπάσετε την παράδοση. Κάνε ένα γκάλοπ να δεις τι προτιμούν να δουν οι περισσότερες κι ετοίμασε αναλόγως το σαλόνι ή το δωμάτιό σου.
  4. Τα props παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στο sleepover σου και τι εννοούμε: Βάλε φωτάκια στο χώρο, μπαλόνια, διακοσμητικά ειδικά για την περίσταση, και, αν υπάρχει δυνατότητα, φορέστε όλες παρόμοια ρούχα, αξεσουάρ ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε.
  5. Ετοίμασε ένα challenge, όπως, για παράδειγμα, ένα φωτογραφίας με συγκεκριμένες πόζες και σε συγκεκριμένα σημεία. Είναι σίγουρο ότι θα έχετε λήψεις που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Δες τα δύο βίντεο που ακολουθούν για να πάρεις περισσότερες ιδέες, ανάλογα με αυτό που ταιριάζει καλύτερα στη δική σου παρέα.



Τέλειες ιδέες



Διάβασε επίσης: Φιλία: Αξία ανεκτίμητη: Μια teen queen γράφει για τις φιλίες που θα ζήσεις κι εσύ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved