Έπεσε βερνίκι νυχιών στα ρούχα σου; Δες πώς θα το αφαιρέσεις εύκολα

Έχουμε την λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Αν έκανες το μανικιούρ σου μόνη σου στο σπίτι είναι πολύ πιθανό να συνέβη το μοιραίο: έπεσε λίγο βερνίκι νυχιών πάνω στα ρούχα σου και συγκεκριμένα στο αγαπημένο σου ανοιχτόχρωμο σορτς. Δεν υπάρχει λόγος να πανικοβάλλεσαι.

Κακά τα ψέματα το βερνίκι νυχιών δεν είναι εύκολος λεκές ωστόσο δεν είναι και ανίκητος. Εμείς στο teenqueen.gr είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τη λύση σε ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις πώς θα αφαιρέσεις το βερνίκι νυχιών χωρίς να καταστρέψεις τα ρούχα... και τη διάθεσή σου.

Πώς θα πλύνεις το μαγιό σου για να μη χάσει τη φόρμα του

Πώς θα αφαιρέσεις το βερνίκι νυχιών από τα ρούχα σου

Το βερνίκι νυχιών μπορεί να αφαιρεθεί αποτελεσματικά από τα περισσότερα υφάσματα. Ο καλύτερος τρόπος δεν είναι άλλος από το ασετόν. Για να αφαιρέσεις το λεκέ, τοποθέτησε ένα χαρτί κουζίνας σε μια επίπεδη επιφάνεια και βάλε το ρούχο από επάνω με τον λεκέ να κοιτάζει προς το χαρτί.

Στη συνέχεια ρίξε σε ένα κομμάτι βαμβάκι μια γενναία ποσότητα ασετόν. Πέρασε το βαμβάκι επάνω από το λεκέ και τρίψε καλά. Το ασετόν θα διαλύσει τον λεκέ και στη συνέχεια θα απορροφηθεί από το χαρτί. Ξέπλυνε καλά το ρούχο στο νεροχύτη και στη συνέχεια, τοποθέτησέ το μπρούμυτα σε καθαρό χαρτί κουζίνας. Επανέλαβε την διαδικασία μέχρι να αφαιρεθεί εντελώς ο λεκές. Πλύνε το ρούχο στο πλυντήριο.

TIP: Αν ο λεκές έχει προλάβει να στεγνώσει, τοποθέτησε μια μικρή ποσότητα conditioner ή λίγο λάδι πριν τρίψεις το ρούχο με ασετόν.

Στο video που ακολουθεί θα δεις βήμα-βήμα πώς θα αφαιρέσεις το βερνίκι νυχιών από τα ρούχα σου.



Πηγή κεντρικής: pexels.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς μπορείς να δέσεις το oversized t-shirt σου με 10 διαφορετικούς τρόπους (video)

Όσο ετοιμάζεις βαλίτσα για διακοπές μπες σε summer mood με αυτά τα 5 φανταστικά vlogs

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved