Χάλασε το κορδόνι από το μαγιό σου; Δες πώς θα το φτιάξεις σε χρόνο dt (video)

Απολάμβανες το μπάνιο σου στη θάλασσα και ξαφνικά συνειδητοποιήσες οτι χάλασε το κορδόνι από το μαγιό σου; Μη φρικάρεις. Έτσι θα το φτιάξεις εύκολα και γρήγορα!

Ο καιρός όσο οι μέρες περνάνε γίνεται όλο και πιο ζεστός με τα θερμόμετρα να χτυπάνε κόκκινο! Τι σημαίνει αυτό; Βουτιές και πάλι βουτιές. Το μόνο που θέλουμε σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να είμαστε όλη μέρα σε μια παραλία και να απολαμβάνουμε ένα κρύο αναψυκτικό με πολλά παγάκια κάτω από τον ήλιο. Ναι και να κάνουμε και ηλιοθεραπεία.

Όταν βρίσκεσαι στη θάλασσα δε σε απασχολεί τόσο το θέμα του καύσωνα μιας και ανά πάσα ώρα, με μία βουτιά μπορείς να δροσιστείς. Οι διακοπές βέβαια είναι το καλύτερο part του καλοκαιριού μιας και μπορείς να βρίσκεσαι όλη μέρα σε μια παραλία και να απολαμβάνεις αυτή τι μαγευτική ομορφιά, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Πώς μπορείς να δέσεις το oversized t-shirt σου με 10 διαφορετικούς τρόπους (video)

Πώς θα φτιάξεις το χαλασμένο bikini up σε χρόνο dt

Τι γίνεται όμως με τα μαγιό; Εσύ μπορεί να αντέχεις να κάθεσαι όλη μέρα, κάθε μέρα στη παραλία και να βουτάς στη θάλασσα αλλά τα μαγιό; Αντέχουν; Η σωστή απάντηση είναι ναι, αλλά μη ξεχνάμε ότι πάντα πρέπει να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας και το ενδεχόμενο της φθοράς του.

https://www.instagram.com/p/CgMqMgYrVMV/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν λοιπόν βγει το κορδόνι από το bikini σου μην αγχωθείς. Μπορείς να το φτιάξεις και να συνεχίσεις τις βουτιές σου ωσάν κυρία.

https://www.instagram.com/p/CgNSJZfL8QG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς; Θα σου πω εγώ τον τρόπο. Βρήκα το κατάλληλο βίντεο για να αντιμετωπίσεις σε χρόνο dt μια τέτοια κατάσταση και να σώσεις το αγαπημένο σου μαγιό. Πάμε να δούμε;

Μη το πετάξεις! Έτσι μπορείς να το φτιάξεις

Το κορδόνι από το μαγιό σου βγήκε και δεν ξέρεις τι να κάνεις. Ξέρω ότι από το μυαλό σου πέρασε η σκέψη του να το πετάξεις αλλά ΟΧΙ! Θα το φτιάξεις ξανά κάπως έτσι.



Πάρε ένα τσιμπιδάκι για τα φρύδια και πιάσε την άκρη από το κορδόνι που έχει φύγει από το τούνελ του μαγιό σου (έτσι λέγεται το κάτω μέρος στο οποίο μπαίνει η μπανέλα ή το κορδόνι). Στη συνέχεια πέρασε με το τσιμπιδάκι, το κορδόνι του μαγιό σου σιγά σιγά και πάλι στη θέση του και voila. Είναι έτοιμο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όσο ετοιμάζεις βαλίτσα για διακοπές μπες σε summer mood με αυτά τα 5 φανταστικά vlogs

Άσε το δέσιμο γύρω από τον λαιμό - 5 stylish τρόποι για να δέσεις το τριγωνάκι μαγιό σου

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved