Πώς θα φτιάξεις εύκολα στο σπίτι το crop top που θα φοράς όλο το καλοκαίρι

Ετοιμάσου να αποκτήσεις το ωραιότερο top της σεζόν χωρίς να ξοδέψεις το χαρτζιλίκι σου.

Κάθε μέρα που περνά η θερμοκρασία ανεβαίνει ολοένα και περισσότερο, αποδεικνύοντάς μας ότι το φετινό καλοκαίρι θα είναι ένα από τα πιο θερμά των τελευταίων ετών. Κακά τα ψέματα, η ζέστη απαιτεί ελαφριά, άνετα ρούχα που θα μας δροσίζουν και θα χαρίζουν στυλ στις καθημερινές μας εμφανίσεις. Τα tops είναι μια από τις δημοφιλέστερες και πιο αγαπημένες επιλογές όλων των stylish κοριτσιών.

Crop tops...τα αγαπημένα

Τα crop tops επιστρέφουν δυναμικά το καλοκαίρι του 2022 και είναι από τα πιο cool κομμάτια της ντουλάπας μας. Girly, νεανικά, άνετα και ευκολοφόρετα μπορούν να συνδυαστούν με πολλά αγαπημένα μας items όπως φούστες, παντελόνια, jeans και σορτσάκια. Είναι αρκετά οικονομικά και θα τα βρεις στην αγορά σε πολλά χρώματα, σχέδια και prints.

https://www.instagram.com/p/CeQ9TH6IlMx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα καλά νέα, όμως, δεν σταματούν εδώ. Αν δεν θέλεις να ξοδέψεις χρήματα για να αγοράσεις κάποιο μπλουζάκι από τα μαγαζιά ή απλά βαρέθηκες το παλιό σου t-shirt, μπορείς να το μετατρέψεις στο ωραιότερο crop-top που είχες ποτέ. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ψαλίδι, μια κιμωλία, ένας χάρακας και λίγη υπομονή ώστε να δοκιμάσεις την απόλυτη DIY μέθοδο.

Πώς θα το κάνεις

Θα χρειαστείς: 1 t-shirt, κιμωλία, χάρακα, σαπουνάκι ραπτικής, ύφασμα

Πώς θα το κάνεις: Τοποθέτησε το μπλουζάκι σου επάνω στο ύφασμα και άρχισε να σχεδιάζεις περίπου το σχήμα που θέλεις να έχει το crop-top σου. Κόψε επάνω στα σημάδια. Κόψε το κάτω μέρος, όσο κοντό το θέλεις και πήγαινε να ράψεις τα πλαινά και τους ώμους. Το crop top σου είναι έτοιμο. Μπορείς να προσθέσεις ό,τι άλλο σου αρέσει επάνω του (κουμπιά, καρφίτσες κ.ο.κ)

Στο video που ακολουθεί θα δεις την διαδικασία βήμα-βήμα.



Πηγή κεντρικής: lissyroddyy

Πώς θα μετατρέψεις το παλιό jean παντελόνι στο πιο στυλάτο biker shorts

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ώρα για hair care - 4 DIY μάσκες για όλους τους τύπους μαλλιών

Πώς θα κάνεις aesthetic TikTok videos για να δώσεις στον λογαριασμό σου το vibe που θες

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved