Δεν φαντάζεσαι ποιοι μεγάλοι stars έχουν δανείσει τη φωνή τους σε ταινίες κινουμένων σχεδίων

Δε θα πιστεύεις ποιοι σταρ κάνουν τις φωνές αγαπημένων σου animated χαρακτήρων

Οι αγαπημένοι μας celebrities, συνήθως, βρίσκονται πίσω από ένα μικρόφωνο, στη μικρή ή τη μεγάλη οθόνη, στη θεατρική σκηνή ή σε κάποια συναυλία, προσφέροντάς μας το θέαμα που τόσο αγαπάμε να παρακολουθούμε. Το ταλέντο τους, όμως, δε σταματά εκεί, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που μεγάλα αστέρια του Hollywood χαρίζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες διάσημων ταινιών κινουμένων σχεδίων. Το αποτέλεσμα, σε πολλές περιπτώσεις, είναι απλά μαγικό.

Ήξερες, ας πούμε, ότι στο «Ξενοδοχείο για Τέρατα» πίσω από τη φωνή της Mavis κρύβεται η Selena Gomez ή ότι στην ταινία του 2015 «Επιτέλους Φτάσαμε Σπίτι» συμμετείχε τόσο η Rihanna (Gratuity ‘Tip’ Tucci) όσο και η Jennifer Lopez (Lucy Tucci); Η Taylor Swift χάρισε τη φωνή της στην Audrey της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Ο Λόραξ», ενώ η Katy Perry ήταν πίσω από τη Στρουμφίτα στα «Στρουμφάκια» που κυκλοφόρησε στο σινεμά το 2011. Στην ταινία του 2017, όμως, «Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό», τη φωνή της Στρουμφίτα έκανε όχι άλλη από την Demi Lovato.

Δες στο παρακάτω βίντεο τους celebrities που ακολουθείς, κατά τη διάρκεια της μεταγλώττισης διάσημων παιδικών ταινιών στο στούντιο.



Δες επίσης: Αλλαγή πλάνων: Αυτό είναι το Σαββατοκύριακο που παντρεύεται η Hailey με τον Justin Bieber

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved