DIY: Πώς θα φτιάξεις τα δικά σου pop it με μολύβι, ψαλίδι και χαρτί

Εντυπωσίασε τις κολλητές σου και πέρασε δημιουργικά τον χρόνο σου φτιάχνοντας μόνη σου pop it!

Βάζουμε στοίχημα πως με τα pop it ασχολείσαι πολλές ώρες την ημέρα. Λέμε για αυτά τα αντικείμενα που μοιάζουν με το υλικό που έχει φουσκάλες κι εσύ μπορείς να τις σπας. Κάπως έτσι είναι και το pop it, αλλά πιο χρωματιστό και πιο fun, και μπορεί να σου κρατήσει παρέα όταν έχεις υπερένταση και νεύρα, όταν θες να χαλαρώσεις, αλλά και όταν απλά θες με κάτι να ασχοληθείς.

Αυτήν την «τρέλα», λοιπόν, μπορείς να τη φτιάξεις και μόνη σου με πράγματα που έχεις στο γραφείο σου. Έτσι, και δεν θα τρέχεις να ψάχνεις στα μαγαζιά, αλλά και θα κάνεις οικονομία μιας και δεν θα χαλάσεις ούτε ένα ευρώ για να δημιουργήσεις τα δικά σου pop it.

Γυμναστική και παιχνίδι μαζί; Κι όμως γίνεται!

Πώς θα φτιάξεις μόνη σου pop it ή αλλιώς fidget

Για να φτιάξεις pop it θα χρειαστείς τα εξής υλικά: μολύβι, μαρκαδόρους, χαρτόνι, ψαλίδι, χαρτί Α4, κολλητική ταινία.

Στο βίντεο θα δεις ακριβώς όλη τη διαδικασία για να κατασκευάσεις τα δικά σου pop it και μετά… ποιος σε πιάνει!



Αρχικά, πάρε το χαρτόνι και με ένα μολύβι σχεδίασε όποιο σχήμα σου αρέσει (κύκλο, καρδούλα κλπ.). Για να έχεις πιο όμορφα σχήματα χρησιμοποίησε ένα καπάκι από μπουκάλι νερό ή ένα σελοτέιπ σε περίπτωση που θέλεις, για παράδειγμα, να κάνεις έναν κύκλο.

Κόψε με ψαλίδι τα σχήματα που δημιούργησες στο χαρτόνι και κράτησε τα αποκόμματα. Στη συνέχεια, τοποθέτησε τα χαρτόνια που έκοψες σε κόλλα Α4 και σχημάτισε ξανά σχέδια.

https://www.instagram.com/p/Cc66gGGsM83/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τώρα, χρωμάτισε όπως θέλεις τα αποκόμματα και κόλλησέ τα έτσι ώστε να δημιουργείται ένας κώνος. Κόλλησε τους κώνους στα κενά των χαρτονιών που δημιουργήθηκαν και… έτοιμα τα pop it!

Cover photo: @malamoda.stryi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Pop it: Το παιχνίδι που θα σε κάνει να κολλήσεις

Πώς τα Pop it θα σε βοηθήσουν να μη γλιστράς στα χιόνια

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved