Τα sneakers από τα κορδόνια ξεχωρίζουν - 10 διαφορετικοί τρόποι να τα δέσεις και να κάνεις statement

Με λίγη φαντασία, τα σχέδια που μπορούν να προκύψουν είναι άπειρα!

Η άνοιξη είναι εδώ και αυτό σημαίνει πως ήδη έχεις αρχίσει να φοράς τα λευκά σου sneakers γιατί μετά από έναν τόσο βαρύ χειμώνα τα μποτάκια σε έχουν πλέον κουράσει. Και αν πιστεύεις πως με το να περάσεις τα κορδόνια σου χιαστί στα sneakers σου έχεις κάνει το «ενδυματολογικό σου χρέος» απέναντι στα παπούτσια σου… είσαι γελασμένη! Δεν σε κρίνουμε αυστηρά όμως, το ίδιο πιστεύαμε και εμείς μέχρι να δούμε το παρακάτω video.

Θέλεις με έναν απλό και φθηνό τρόπο να κάνεις τα λευκά sneakers σου να φαίνονται σαν καινούργια; Τότε ήρθες στο σωστό σημείο. Μπορείς πολύ εύκολα να αλλάξεις την εμφάνιση των αθλητικών σου παπουτσιών με τον τρόπο που δένεις τα κορδόνια τους! Ναι, μπορεί το δέσιμο των κορδονιών να είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που μάθαμε ως παιδιά, η αλήθεια είναι όμως πως δεν υπάρχει ένας, υπάρχουν 10 (ναι, ναι καλά διάβασες) τρόποι για να δέσεις τα κορδόνια των sneakers σου και να κάνεις την πιο cool εμφάνιση ever φορώντας τα σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι και έναν πουλόβερ.

leuka_sneakers_katharismos.jpg

Τα λευκά σου sneakers δεν είναι πια λευκά; Μάθε πώς να τα καθαρίσεις τώρα

Δες προσεχτικά στο βίντεο που ακολουθεί για το πώς μπορείς να περνάς τα κορδόνια στα sneakers και ξεκίνησε να πειραματίζεσαι με αυτήν τη μικρή λεπτομέρεια που θα αναβαθμίσει όμως την επόμενη casual εμφάνισή σου.



Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @emilisindlev

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved