Ταξίδι με αεροπλάνο; 3 τρόποι για να πάρεις περισσότερα ρούχα μαζί σου (κι ας μη χωρούν στη βαλίτσα)

Αν πάντα σε ένα ταξίδι η βαλίτσα σου είναι overweight, τότε αυτά τα hacks είναι ιδανικά για εσένα!

Οι TikTokers πιστεύουν ότι έχουν βρει δημιουργικούς τρόπους για να αντιμετωπίσουν τους περιορισμούς ως προς τις αποσκευές σε πτήσεις και έχουν κερδίσει εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα.

Το hashtag #travelhacks έχει 818 εκ. προβολές στο TikTok και τα πιο δημοφιλή βίντεο επικεντρώνονται στις αποσκευές, δείχνοντάς μας πώς μπορούμε να κρύψουμε επιπλέον προσωπικά αντικείμενα σε ένα αεροπλάνο.

Ενώ τα travel-hack TikToks γίνονται συχνά viral, οι σχολιαστές είναι συχνά επιφυλακτικοί σχετικά με το εάν πράγματι λειτουργούν. Πάμε να τα εξετάσουμε:

leuka_sneakers_katharismos.jpg

Τα λευκά σου sneakers δεν είναι πια λευκά; Μάθε πώς να τα καθαρίσεις τώρα

Βάλε τα ρούχα σου μέσα σε μια μαξιλαροθήκη

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε από τον χρήστη @nolimitua στις 18 Σεπτεμβρίου 2021 δείχνει μια γυναίκα να παίρνει μια άδεια μαξιλαροθήκη, να τη γεμίζει με ρούχα και να μπαίνει με αυτήν στο αεροπλάνο. Το TikTok έχει πλέον σχεδόν 25 εκατομμύρια προβολές.

Τύλιξε τα ρούχα σου για να σχηματίσεις ένα DIY μαξιλάρι για τον λαιμό

Τον Νοέμβριο του 2021, η @kristenashleyblack δημοσίευσε ένα TikTok στο οποίο βλέπουμε μια γυναίκα να κάνει layer πολλά ρούχα το ένα πάνω στο άλλο πριν τα τυλίξει και τα δέσει γύρω από τον λαιμό της χρησιμοποιώντας τα μανίκια ενός από τα τοπ, διαμορφώνοντας έτσι το δικό της μαξιλάρι λαιμού.

Αν και αυτό είναι ένα πολύ έξυπνο packing hack, δεν θα λειτουργήσει σε όλες τις πτήσεις.

Κρύψε ρούχα μέσα στο παλτό σου (ίσως να μην είναι η πιο πρακτική επιλογή)

Σε ένα βίντεο με 3,6 εκατομμύρια προβολές που δημοσίευσε η @imogenblow, η δημιουργός ισχυρίζεται ότι «γλίτωσε 5,5 κιλά» από το σύνολο των αποσκευών της.

Τη βλέπουμε να κρατά ένα μαύρο παλτό στο μπράτσο της. Ωστόσο, στη συνέχεια το ξεκούμπωσε, αποκαλύπτοντας πολλά άλλα ρούχα που ήταν τοποθετημένα το ένα πάνω στο άλλο. Να είσαι σίγουρη όμως πως μπορείς να χωρέσεις το παλτό σου κάτω από το κάθισμα του αεροπλάνου σου.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @xeniaadonts

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved