Το απόλυτο hack του TikTok για να στέκεται στη θέση του το strapless σουτιέν σου

Ένα απλό κόλπο στο TikTok εξηγεί πώς να κάνεις τα προβλήματα που σχετίζονται με το strapless σουτιέν σου παρελθόν!

Όλες όσες φορούν strapless σουτιέν θα ξέρουν πόνο ενοχλητικό και άβολο είναι όταν αρχίζει να κουνιέται και να πέφτει. Η λύση όμως δεν είναι να το βάλεις στο κάτω μέρος του συρταριού με τα εσώρουχά σου, αλλά να αναζητήσεις έξυπνα και απλά hacks που θα λύσουν το πολύ μεγάλο πρόβλημα της αεικινησίας των strapless στηθόδεσμων.

Ένα hack που θα σε κάνει να νιώσεις πιο άνετη και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση

Ευτυχώς, κάναμε την αναζήτηση για εσένα και βρήκαμε ένα TikTok hack που εξηγεί σε μόλις 20 δευτερόλεπτα πώς μπορείς να διασφαλίσεις ότι το strapless σουτιέν σου δεν θα ξαναπέσει ποτέ. Και για να είμαστε ειλικρινείς, δεν μπορούμε να πιστέψουμε πως δεν το είχε σκεφτεί κανείς μέχρι τώρα.

Το κλιπ, το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 30.000 likes, συμβουλεύει όσες φοράνε strapless σουτιέν να δέσουν τις αφαιρούμενες τιράντες του σουτιέν κάτω από το μπούστο του σουτιέν για να το κρατήσουν στη θέση του. Έχοντας μια τιράντα δεμένη κάτω από αυτό, το strapless σουτιέν θα παραμείνει στη θέση του.

leuka_sneakers_katharismos.jpg

Τα λευκά σου sneakers δεν είναι πια λευκά; Μάθε πώς να τα καθαρίσεις τώρα

Εν τω μεταξύ, ενώ ψάχναμε για #brahacks στο TikTok, βρήκαμε επίσης ένα βίντεο για το πως μπορείς να κρύψεις τις τιράντες του σουτιέν με διαφορετικά tops. Για ένα halter top για παράδειγμα, η fashion hack guru carolinafreixa προτείνει να συνδέσεις τις δύο τιράντες μαζί, να προσαρμόσεις το μήκος και στη συνέχεια να το περάσεις πίσω από τον λαιμό σου.

Κάνε κλικ στην gallery που ακολουθεί για να δεις μερικά outfits στα οποία θα χρησιμεύσουν τα παραπάνω hacks.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @carolinafreixa

Διάβασε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved