Μάγισσα, cheerleader ή Pikachu; Αυτές τις Απόκριες θα φτιάξεις μόνη σου τη στολή σου (video)

Βάλε την ευφάνταστη στολή σου και σπάσε πλάκα με τις αστείες μεταμφιέσεις των φίλων σου!

Οι Απόκριες του 2022 είναι εδώ και νιώθουμε και πάλι σαν παιδιά που ψάχνουν διαρκώς τι να ντυθούν. Οι περισσότεροι έχουν ήδη ξεκινήσει να προμηθεύονται τις αποκριάτικες στολές τους. Αν δεν έχεις χρόνο όμως να βρεις τι θα βάλεις, αλλά θέλεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό και μοναδικό, τότε εμείς είμαστε εδώ για εσένα.

«Τι να ντυθώ τις Απόκριες χωρίς στολή;»

Αν δεν έχεις χρόνο (ή και χρήματα) να προμηθευτείς την αποκριάτικη στολή σου από κάποιο κατάστημα, έχουμε να σου προτείνουμε μερικές ιδέες για να φτιάξεις τη δική σου αποκριάτικη στολή. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις καθημερινά υλικά ή ρούχα/αξεσουάρ που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου αν δεν θες να χαλάσεις πολλά χρήματα.

Εκτός από οικονομικές, οι ιδέες αυτές είναι γρήγορες και απλές, οπότε, μπορείς να φτιάξεις τη στολή ακόμα και την τελευταία στιγμή…. Αν και καλό θα ήταν να προετοιμαστείς από πριν για να μην αγχωθείς. Το μόνο που χρειάζεται από εσένα είναι όρεξη και διάθεση να ασχοληθείς και πολλή φαντασία.

leuka_sneakers_katharismos.jpg

Τα λευκά σου sneakers δεν είναι πια λευκά; Μάθε πώς να τα καθαρίσεις τώρα

Δες το παρακάτω βίντεο για να πάρεις έμπνευση:



Μερικές από τις αγαπημένες μας στολές από το παραπάνω βίντεο περιλαμβάνουν: Pikachu, τσούχτρα, cheerleader, μάγισσα, cowgirl και Harley quinn.

Θα δυσκολευτούμε πολύ να αποφασίσουμε… Εσένα ποια ήταν η αγαπημένη σου; Αν θέλεις περισσότερες ιδέες, κάνε κλικ στη gallery που ακολουθεί...

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Unsplash

Διαβάστε επίσης:

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved