Καιρός να μπαίνεις σε #Christmasmood - Iδέες για να στολίσεις το δωμάτιό σου (video)

Τα Χριστούγεννα είναι αδιαμφισβήτητα η αγαπημένη μας εποχή του χρόνου, και τι καλύτερο από το να το... ζούμε στο έπακρο;

Δεν ξέρω για εσένα, εγώ πάντως λατρεύω τα Χριστούγεννα και θέλω κάθε γωνιά του σπιτιού μου να έχει από μια - ή και περισσότερες - χριστουγεννιάτικη πινελιά! Οι μαμάδες των περισσότερων από εμάς σίγουρα φροντίζουν για αυτό, αφού ξέρουν πόσο πολύ αγαπάμε εμείς τα κορίτσια αυτή τη γιορτή.

Τι πιο όμορφο από το να στολίζετε όλοι μαζί οικογενειακά το σαλόνι, βάζοντας #christmassongs και τρώγοντας μελομακάρονα; Νομίζω ότι η σκέψη και μόνο, σου ενεργοποιεί τα συναισθήματα αγάπης, χαράς και κεφιού.

xristoygenna44

10 «yummy» γλυκά που πρέπει να ετοιμάσεις πριν έρθουν τα Χριστούγεννα

Υπάρχει, όμως, και ένα άλλο κομμάτι της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης που, παρόλο που το αναλαμβάνεις μόνη σου, σου δίνει την ίδια ευχαρίστηση. Ποιο είναι αυτό; Το να μετατρέψεις το υπνοδωμάτιό σου, στην πιο φωτεινή και γιορτινή φωλίτσα που υπάρχει.

Λαμπάκια, glitter, καλικάντζαροι και Άι Βασίληδες είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που μας έρχονται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά περισσότερα που μπορούν να προστεθούν στη λίστα σου!

https://www.instagram.com/p/CWDG-DeMuDe/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς να ξεκινήσεις

Αρχικά, άντλησε inspo είτε από το Instagram, είτε από το Pinterest, είτε από βιντεάκια στο YouTube σαν αυτό που έχουμε επιλέξει για εσένα. Αμέσως μετά, βγες για ψώνια και άρχισε να βάζεις στο καλάθι τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που σου αρέσουν και ταιριάζουν περισσότερο στον χώρο σου.

https://www.instagram.com/p/CWCPHq7v_FW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αφού επιστρέψεις σπίτι, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να καθαρίσεις το δωμάτιό σου φυσικά.

Αφού γίνει αυτό, είσαι πανέτοιμη για να ξεκινήσεις τον στολισμό, ξεκινώντας ιδανικά από το κρεβάτι σου. Πώς; Δες το βίντεο παρακάτω και αντίγραψε τα πάντα!



Πάρε κι άλλες ιδέες για να διακοσμήσεις το υπνοδωμάτιό σου, ρίχνοντας μια ματιά στην παρακάτω photo gallery.

Cover photo: unsplash.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

5 ταινίες που θέλουμε να βλέπουμε κάθε Χριστούγεννα

10 low budget δώρα που θα χαρίσεις στις φίλες σου αυτά τα Χριστούγεννα

Θα περιμένω για πάντα εκείνη τη ζέστη σοκολάτα φουντουκιού #christmasstory

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved