Wavy hair don't care! Πώς θα κάνεις τους τέλειους κυματισμούς χωρίς κόπο (video)

Όλοι οι τρόποι που αξίζει να δοκιμάσεις για να αποκτήσεις το ωραιότερο χτένισμα.

Τα μαλλιά μας είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κάποιος επάνω μας και -κακά τα ψέματα- όλες θέλουμε να δείχνουν καλοχτενισμένα (ιδανικά πάντα και παντού!). Όπως καταλαβαίνεις, αυτό δεν είναι εφικτό 24/7, ωστόσο, μπορείς να επιμεληθείς μόνη το χτένισμά σου και να το πετύχεις εξίσου καλά με την κομμώτρια (ναι, κι όμως!).

Χαλαρές μπούκλες οι αγαπημένες

Αν υπάρχει ένα hair style το οποίο ταιριάζει σε κάθε τύπο και χρώμα μαλλιών, αυτό είναι αναμφίβολα οι χαλαρές μπούκλες. Όχι δεν αναφέρομαι σε αυτές τις στημένες μπούκλες, που θυμίζουν περούκα ή το χτένισμα του Μότσαρτ, αλλά στα ανάλαφρα waves που βλέπεις στο Instagram και ζηλεύεις.

#Hairspiration: Τα 16 πιο δημοφιλή χτενίσματα και κουρέματα στο Instagram



Πώς θα κάνεις τις τέλειες μπούκλες- 3 διαφορετικοί τρόποι (χωρίς ψαλίδι!)

https://www.instagram.com/p/COafcn9se3E/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1) Με το πιστολάκι

Στέγνωσε τα 3/4 των μαλλιών σου. Πιάσε μια μια τούφα και τύλιξέ την καλά γύρω από τον εαυτό της. Στέγνωσέ τη με το πιστολάκι. Όταν την αφήσεις αυτή θα έχει μια χαλαρή κίνηση και ένα μη επιτηδευμένο σχήμα.

2) Με τα ρόλεϊ της μαμάς

Εφόσον έχεις στεγνώσει τα μαλλιά σου, και ενώ αυτά είναι ακόμα ζεστά, τύλιξε κάθε τούφα ξεχωριστά σε ένα ρόλεϊ προκειμένου να δώσεις το επιθυμητό σχήμα.

Ψαλίδα στα μαλλιά: 7 tips για να απαλλαγείς μια για πάντα

3) Τα ωραιότερα φυσικά beach waves

Αν στόχος σου είναι να αποκτήσεις ένα ανάλαφρο look, επένδυσε σε ένα αλατόνερο (salt spray) που μπορείς να βρεις στην αγορά και το οποίο προσφέρει τέλειο αποτέλεσμα.

Πηγή κεντρικής: @fika.beautystudio

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved