5 DIY hacks για να διακοσμήσεις το μπαλκόνι σου - Θα γίνει ένας μικρός παράδεισος (video)

Ξέρεις πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις απλά και μόνο με ένα φλιτζάνι του τσαγιού;

Το μπαλκόνι μου δεν το αλλάζω με τίποτα! Είναι ο χώρος στον οποίο αράζω από την ώρα που θα επιστρέψω από το γραφείο μέχρι αργά το βράδυ. Παρατηρώ τη γειτονιά, μιλάω με τους γείτονες, σκρολάρω στο Instagram, δουλεύω ενίοτε…

Πρόσφατα, όμως, συνειδητοποίησα ότι κάπως το βαρέθηκα το μπαλκονάκι μου. Μου φάνηκε λίγο μουντό, λίγο αδιάφορο και έτσι αποφάσισα να αναζητήσω μικρά μυστικά και tips, που θα το ανανεώσουν τσακ μπαμ.

Πώς θα φτιάξεις αιώρα για το μπαλκόνι με δύο υλικά

Οι DIY κατασκευές που θα μεταμορφώσουν το μπαλκόνι σου

#1 Μετάτρεψε ένα φλιτζάνι τσαγιού σε διακοσμητικό, αλλά και σε χώρο φαγητού για τα πουλιά

Βάλε κόλλα στο πιατάκι και στο πλάι του φλιτζανιού και κόλλησέ τα μεταξύ τους. Μέσα στο «αυτάκι» του φλυτζανιού πέρασε σκοινί και κρέμασε την κατασκευή σε κάποιο σημείο του μπαλκονιού σου. Ρίξε μέσα ηλιόσπορους και κολοκυθόσπορους και άσε το να φάνε τα χελιδόνια και τα σπουργίτια που θα βρεθούν… κοντά σου.

#2 Βάψε τα γλαστράκια

Δεν έχει περισσότερο ενδιαφέρον ένα χρωματιστό γλαστράκι από ένα κλασικό κεραμιδί; Σίγουρα ναι! Πάρε, λοιπόν, μπογιές σε όποιο χρώμα σου αρέσει και… δημιούργησε ένα χρωματιστό, φωτεινό μπαλκόνι!



#3 Φτιάξε ένα κρεμαστό διακοσμητικό από καλαμάκια και σύρμα

Παρακολουθώντας το βίντεο και έχοντας μερικά καλαμάκια, αλλά και σύρμα, μπορείς να φτιάξεις ένα πολύ κομψό, κρεμαστό διακοσμητικό για το μπαλκόνι σου. Βάψε το με σπρέι σε χρυσό ή ασημί και θα έχεις έτοιμο το… balcony spot σου για τέλειες φωτογραφίες στο Instagram.

#4 Μεταποίησε ένα παλιό λαμπατέρ και πρόσθεσε σε αυτό ηλιακή λάμπα

Γιατί να χρησιμοποιείς το φως του μπαλκονιού, να καις ρεύμα και να καταναλώνεις ενέργεια; Αντ’ αυτού μπορείς να μεταποιήσεις ένα παλιό λαμπατέρ προσθέτοντας σε αυτό ηλιακή λάμπα. Ξέρεις… Λέω για αυτήν τη λάμπα, που όλη την ημέρα μαζεύει την ηλιακή ενέργεια, και φέγγει όλη νύχτα μόνη της.

#5 Φτιάξε ένα ημικύκλιο, ξύλινο τραπεζάκι

Μήπως έχουν περισσέψει στην αποθήκη του μπαμπά σου κομμάτια από ξύλο και κατασκευές που έφτιαχνε; «Βούτηξε» από εκεί μερικά κομμάτια ξύλου και φτιάξε μόνη σου το πιο chic τραπεζάκι, όπου θα μπορείς να μελετάς για το σχολείο ή το Πανεπιστήμιο στο μπαλκόνι σου.

Ετοιμάζεις φοιτητικό σπίτι; Σώθηκες!

Αν είσαι έτοιμη να ανοίξεις τα φτερά σου και να ξεκινήσεις τη δική σου ζωή ως φοιτήτρια πια… μόλις βρήκες πώς θα διαμορφώσεις το μπαλκόνι του νέου σπιτιού σου. Έτσι κι αλλιώς δεν θέλεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα- ήδη οι καναπέδες και το κρεβάτι σε ξετίναξαν- οπότε αυτές οι οικονομικές λύσεις είναι super.

via GIPHY

Σκέψου απλά ότι θα φτιάξεις ένα dreamy μπαλκόνι, όπου και θα περνάς χρόνο με τις κολλητές και τους κολλητούς σου από τη σχολή. Not bad!

Cover photo: @lamaisonphotography

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved