Feta pasta: Πώς θα φτιάξεις τη viral μακαρονάδα του TikTok σε 10 λεπτά (video)

Η πιο εύκολη και νόστιμη συνταγή που θα λατρέψει η παρέα σου.

Η μαγειρική είναι ένα χόμπι το οποίο δυσκολεύει αρκετά νέα κορίτσια. Εγώ βρισκόμουν στην κουζίνα από πολύ μικρή μαζί με τη μαμά με αποτέλεσμα αργότερα, στη φοιητική μου ζωή, να κάνω τις δικές μου συνταγές-πειράματα. Μπορεί να νομίζεις πως πρέπει να διαθέτεις γνώσεις σεφ για να φτιάξεις ένα νόστιμο και ολοκληρωμένο πιάτο, όμως αυτό δεν ισχύει.

Ώρα για... γλυκό! Πώς θα φτιάξεις δροσιστικό παγωτό φράουλα με 3 μόνο υλικά (video)

Η ώρα της κουζίνας

Τα τελευταία χρόνια που το διαδίκτυο έχει εισβάλλει για τα καλά στις ζωές μας, έχουμε την ευκαιρία να «κλέψουμε» hacks, τα οποία κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη. Κάπου εδώ έρχεται και το TikTok, το οποίο διαθέτει πολλά χρηστικά videos.

Μια συνταγή έκανε κυριολεκτικά τον γύρο του κόσμου και μάντεψε: διαθέτει ελληνικά στοιχεία. Η αγαπημένη μας φέτα είναι το no1 συστατικό για να φτιάξεις την πεντανόστιμη, viral μακαρονάδα του app, Baked Feta Pasta. Φτιάχνεται σε λίγα μόλις λεπτά, με ελάχιστα υλικά και πίστεψέ με η γεύση της θα σε ξετρελάνει!



#BakedFetaPasta- Η συνταγή που τρέλανε το διαδίκτυο

fetapasta5

Υλικά: 500 γραμμ. ντοματίνια
200 γραμμ. φέτα
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι,
250 γραμμ. ζυμαρικά της επιλογής σου (εγώ βάζω πέννες)
1 σκελίδα σκόρδο (προαιρετικά)
φρέσκα φύλλα βασιλικού

Πώς θα το κάνεις: Bάζεις σε ένα ταψί τα ντοματίνια (ανάλογα με το πόσα θέλεις να φας) και προσθέτεις λάδι, αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτεις ένα μεγάλο κομμάτι φέτα στη μέση του ταψιού, τα φύλλα βασιλικού, λίγο ακόμη ελαιόλαδο, το σκόρδο και το αφήνεις να ψηθεί περίπου για μισή ώρα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα, βράζεις ζυμαρικά (από πέννες, μέχρι σπαγγέτι ή ό,τι άλλο θες) και αφού ετοιμαστούν όλα, τα ανακατεύεις μέσα στο ταψί. Ναι, τόσο απλό!

via GIPHY

Aν εξακολουθείς να έχεις απορίες δες το παρακάτω βίντεο.



Είμαι σίγουρη ότι τρέχεις ήδη στην κουζίνα....!!

Πηγή κεντρικής: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved