Σου τελείωσαν τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ; Πώς θα ξεβαφτείς εύκολα (video)

Το ελαιόλαδο που έχεις στην κουζίνα σου είναι μόνο μία από τις πολλές λύσεις.

Οι περισσότερες από εμάς χρησιμοποιούν υγρά μαντηλάκια για να αφαιρέσουν εύκολα και αποτελεσματικά το μακιγιάζ τους. Ας είμαστε ειλικρινείς! Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ξεμείνει από ντεμακιγιάζ και δεν έχουμε φροντίσει να έχουμε μια άλλη εναλλακτική.

Κάπου εδώ έρχεται ο πανικός και κακώς αφού δεν υπάρχει λόγος πλέον να ανησυχείς. Υπάρχουν πολλά υλικά στο σπίτι που μπορούν να χρησιμεύσουν σαν ντεμακιγιάζ (ναι, καλά διάβασες) και μάλιστα να το αντικαταστήσουν επάξια ως απόλυτα natural τρόποι.

DIY Time! Πώς θα φτιάξεις το καλύτερο after sun για μετά την παραλία

Εύκολοι τρόποι ντεμακιγιάζ που αγνοούσες μέχρι σήμερα

ntemakigiaz2

1) Βαζελίνη (για sos καταστάσεις)

Τελείωσαν τα μαντηλάκια και έχεις φρικάρει; Η βαζελίνη θα σε σώσει! Προσοχή, όμως, να μην τη χρησιμοποιείς συχνά, παρά μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις, καθώς δεν ενδείκνυται για συχνή χρήση.

Στα μάτια να χρησιμοποιείται με πολύ μεγάλη προσοχή. Βάλε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης σε ένα βαμβάκι και τρίψε, ώστε να αφαιρεθούν όλα τα υπολείμματα μακιγιάζ.

4 εύκολα χτενίσματα που θα φτιάξεις σε 5 λεπτά

2) Eλαιόλαδο

Σε ένα άδειο μπουκαλάκι βάλε λίγο ελαιόλαδο και μετά βάλε το νερό. Κούνησε το μπουκαλάκι καλά μέχρι να αναμειχθούν τα υλικά, και ρίξε το υγρό σε ένα βαμβάκι.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα και στα μάτια, πάντα με απαλές και κυκλικές κινήσεις. Θα αφαιρέσει ακόμα και το πιο αδιάβροχο μακιγιάζ, ενώ ταυτόχρονα θα δώσει λάμψη και θα τονώσει την επιδερμίδα σου.

via GIPHY

3) Γάλα

Σε ένα φλιτζανάκι βάλε λίγο φρέσκο γάλα και βούτηξε ένα βαμβάκι. Στράγγιξέ το καλά, και καθάρισε το πρόσωπο αλλά και τα μάτια σου! Όχι μόνο θα ξεβαφτείς αλλά θα αποκτήσεις απαλό και λείο πρόσωπο.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις αναλυτικά μερικούς ακόμη τρόπους.



Σωτήριες λύσεις... θα έλεγα!

Πηγή κεντρικής: @alwaysbellaskin

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved