Ώρα για... γλυκό! Πώς θα φτιάξεις δροσιστικό παγωτό φράουλα με 3 μόνο υλικά (video)

Η ζέστη είναι αφόρητη και ένα παγωτό αποτελεί πάντα το καλύτερο γλύκισμα.

Βρισκόμαστε κυριολεκτικά στην καρδιά του καλοκαιριού και η ζέστη είναι παραπάνω από αισθητή. Καθημερινά καταναλώνουμε ολοένα και πιο δροσιστικά επιδόρπια, με το παγωτό να παραμένει η πιο αγαπημένη μας επιλογή για αυτή την περίοδο.

Aγαπάς το παγωτό; Φτιάξε παγωτό σοκολάτα με 3 μόνο υλικά

Ice, ice baby...

Οι υπέροχες γεύσεις του είναι πολλές και εντελώς διαφορετικές, που ικανοποιούν ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Μεταξύ μας καμία δεν θα πει όχι φέτος σε μία λαχταριστή μπάλα παγωτό φράουλας. Yummy :D

Μπορεί στα ζαχαροπλαστεία και τα περίπτερα να υπάρχει πληθώρα παγωτών ωστόσο το πιο νόστιμο και υγιεινό θα το φτιάξεις στο σπίτι. Όχι δεν χρειάζεσαι πολλά υλικά ούτε καν παγωτομηχανή. Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σου την απόλυτη συνταγή για παγωτό φράουλας με 3 μόλις υλικά.

via GIPHY

Πώς θα το φτιάξεις

pagwto6

Υλικά: 700γρ φράουλες, 2 κουταλάκια κρέμα γάλακτος, 1 κουταλάκι του γλυκού βαλσάμικο ξύδι, μισό κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας (προαιρετικά)

Διαδικασία: Σε ένα blender ρίξε τις φράουλες και άλεσέ τες καλά. Πρόσθεσε την κρέμα γάλακτος, τη βανίλια και το βαλσάμικο ξύδι και ανακάτεψε ξανά για 30 δευτερόλεπτα. Ρίξε το μείγμα σε ένα δοχείο και τοποθέτησέ το στην κατάψυξη. Άφησέ το μισή μέρα μέχρι να παγώσει. Καλή απόλαυση!

TIP: Πρόσθεσε ξηρούς καρπούς, κομματάκια σοκολάτας ή σιρόπι για να απογειώσεις την γεύση.

Φτιάξε πανεύκολα παγωτό μηχανής στο σπίτι



Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved