Μην πετάς το μαγιό σου εδώ κι εκεί! 3 τρόποι να το διατηρείς σαν καινούριο (video)

Όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται, το μαγιό σου ταλαιπωρείται και φθείρεται αν το πετάς δεξιά κι αριστερά όπως να’ ναι!

Ξέρω! Το μαγιό σου τον τελευταίο μήνα έχει γίνει ένα με το σώμα σου μιας και όλη μέρα βρίσκεσαι στην παραλία. Το φοράς, κάνεις τις βουτιές σου, γυρίζεις σπίτι, το πλένεις και το πετάς δεξιά κι αριστερά. Έτσι δεν είναι;

Αυτό θέλω να σου πω να σταματήσεις. Girl, μην αφήνεις όπου να’ ναι και όπως να’ ναι το αγαπημένο σου μαγιό, γιατί θα καταλήξει κατεστραμμένο και του χρόνου δεν θα μπορείς να το φοράς. Αυτό θέλεις; Δεν νομίζω!

Shopping Guide: 10 κόκκινα bikini για τις διακοπές και τις βουτιές στην πόλη

Το μαγιό σου και… τα μάτια σου

Θα σου πω δυο πράγματα που όταν αρχίζεις να τα εφαρμόζεις θα με θυμηθείς. Μπορεί να σου φαίνεται ότι το ύφασμα του μαγιό θα παραμείνει άθικτο για χρόνια και δεν θα χαλάσει εύκολα, αλλά δεν είναι έτσι.

Αν το ποδοπατάς, το πετάς σε συρτάρια και σε τσάντες, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσει η εφαρμογή του. Να μη «γράφει» μετά από λίγο καιρό ωραία στο σώμα σου. Αυτό θέλεις; Θεωρώ πως όχι!

https://www.instagram.com/p/CRyNb9phQKy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και κάτι ακόμα… Όταν το πλένεις και το απλώνεις στην απλώστρα, στο σπίτι σου, φρόντισε να μην το πιάνει ο ήλιος. Κι αυτό, γιατί θα ξεθωριάσει το χρώμα του πιο γρήγορα από όσο νομίζεις. Άπλωσέ το, λοιπόν, κάπου σκιερά και δες παρακάτω πώς θα διπλώνεις σωστά τα μαγιό σου, ώστε να τα έχεις για μια ζωή.

Πώς θα διπλώσεις τα μαγιό σου

Ολόσωμο μαγιό: Άπλωσε το μαγιό σου σε μια επίπεδη επιφάνεια με την μπροστινή πλευρά να «κοιτά» προς τα κάτω. Δίπλωσέ το τώρα στη μέση και έπειτα δίπλωσε την αριστερή και τη δεξιά πλευρά. Τέλος, τύλιξέ το σε ρολό και… είναι έτοιμο να μπει στο συρτάρι ή στη βαλίτσα σου!

Ένας άλλος τρόπος να διπλώσεις το ολόσωμο μαγιό σου είναι να το απλώσεις κάπου με το μπροστινό μέρος να βλέπει προς τα κάτω και να το τυλίξεις από κάτω προς τα πάνω.



Μπικίνι: Άπλωσε το κάτω μέρος σε μια επίπεδη επιφάνεια και δίπλωσε το μαγιό με τρεις κινήσεις, όπως θα δεις στο βίντεο.

Όσο για το σουτιέν του μαγιό; Τοποθέτησε κι αυτό σε επίπεδη επιφάνεια με το μπροστινό μέρος να κοιτάει προς τα κάτω. Δίπλωσε τις τιράντες προς τα πίσω, τοποθέτησε εκεί το κάτω μέρος του μαγιό και τέλος τύλιξέ το.

Η τεχνική αυτή θα προστατεύσει και το κάτω μέρος του μπικίνι, αλλά και τα cups του σουτιέν από πιθανή φθορά.

Cover photo: @andreeaastoian

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved