10 απλοί τρόποι να απομακρύνεις τη βρωμιά από τον υπολογιστή σου (video)

Όλα τα πράγματα γίνονται λίγο πιο απλά αν προσπαθήσεις.

Κι εσύ τα καλοκαιρινά βράδια δεν ανοίγεις την μπαλκονόπορτα για να μπει αυτή η δροσερή, υπέροχη αύρα; Κι εγώ το ίδιο κάνω! Όμως... το σπίτι βρωμίζει κάπως πιο εύκολα με τη σκόνη που έρχεται απ' έξω. #truefact

Για την ακρίβεια, η σκόνη του δρόμου και η γύρη των δέντρων μπαίνουν πιο εύκολα στο σπίτι και δυστυχώς μπαίνουν ακόμη και σημεία που δεν φανταζόσουν ποτέ πως θα μάζευαν τόση σκόνη, όπως για παράδειγμα ο υπολογιστής σου.

Η σκόνη εμποδίζει τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή σου, και ακόμη χειρότερα μπορεί να προκαλέσει σοβαρή ζημιά σε αυτόν τον εξοπλισμό. Στην πραγματικότητα, η σκόνη είναι ένας από τους κύριους εχθρούς του υπολογιστή σου. Δες, λοιπόν, πώς να καθαρίσεις εύκολα τον υπολογιστή σου από τη σκόνη και τη βρωμιά με τη βοήθεια αντικειμένων που ενδεχομένως έχεις στο σπίτι σου.

14 «κρυφά» shortcuts του πληκτρολογίου σου που θα σου κάνουν εύκολη τη ζωή

Η ηλεκτρική σκούπα

Ήξερες ότι μια καλή παλιά ηλεκτρική σκούπα είναι επίσης ένας τέλειος τρόπος για να αφαιρέσεις τη βρωμιά και τη σκόνη από τον υπολογιστή σου; Την επόμενη φορά που θα καθαρίσεις το σπίτι, θυμήσου να καθαρίσεις τη μονάδα συστήματος, το πληκτρολόγιο και τα ηχεία. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αφαιρέσεις τη βούρτσα από τον σωλήνα της ηλεκτρικής σκούπας πριν το κάνεις.

via GIPHY

Πανάκια με μικροΐνες

Τα πανάκια αυτά είναι ό,τι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει ποτέ σε αντικείμενο καθαρισμού, αφού παγιδεύει πιο εύκολα τη σκόνη και οποιαδήποτε άλλη βρωμιά στις ίνες του. Αξίζει να τα έχεις... στη συλλογή σου.

Πάτησε το play στο βίντεο που ακολουθεί, και δες μερικούς τρόπους ακόμη για να καθαρίσεις εύκολα τον υπολογιστή σου.






Καλέ... Μην αμελείς το πληκτρολόγιό σου. Θέλει κι αυτό την καθαριότητά του. Trust me!



Photos: pexels.com

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved