YouTube Alert: Γιατί πρέπει να ακολουθήσεις την TikToker Κωνσταντίνα Μάντζιου

Η νεαρή Κωνσταντίνα Μάντζιου δημιούργησε το δικό της κανάλι στο YouTube θέλοντας να προσφέρει γέλιο μέσααπό το περιεχόμενο της, όπως κάνει και στο Tik-Tok.

Γράφει η Χριστίνα Θεοφανίδου

Πρόκειται για νέο αίμα στον χώρο των media, ένα νεαρό κορίτσι μόλις 18 ετών. Όπως πολλοί νέοι προσπαθούσαν να περάσουν όσο πιο εποικοδομητικά γίνεται αυτόν τον δύσκολο χειμώνα της καραντίνας, έτσι και η Κωνσταντίνα ξεκίνησε δειλά με χιουμοριστικά βίντεο στην πλέον γνωστή σε όλους μας πλατφόρμα του Τik-Τok.

Ξεκίνησε με βίντεο- σκετσάκια από την καθημερινή της ζωή και όσο τα παρακολουθούσες τόσο ταυτιζόσουν μ’ αυτά, (εγώ πάντως ταυτίστηκα 100%). Όσο προχωρούσε ο καιρός όλο και πολλαπλασιάζονταν τα βίντεο της όπως και οι άνθρωποι που την έβλεπαν και τη στήριζαν και όχι άδικα. Εγώ πάντως από τη στιγμή που την είδα δεν έχανα κανένα βίντεο.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Κωνσταντίνα είναι μια πολύ φυσική παρουσία, απλή, γλυκιά, με ωραίο χιούμορ, ένα ταλαντούχο κορίτσι που ήρθε για να μείνει. Παρότι ήταν μια απαιτητική χρονιά, καθώς ανάμεσα σε καραντίνες η Κωνσταντίνα ήταν στην τρίτη λυκείου και έδινε και πανελλήνιες εξετάσεις, αυτό δεν την εμπόδισε από το να μας προσφέρει το περιεχόμενο της.

Δεν έμεινε όμως μόνο στο Tik-Tok. Όχι, δεν έχει ούτε έναν μήνα που πήρε την απόφαση να δημιουργήσει το δικό της κανάλι στο YouTube, με τίτλο: «Konstantivaa».

Έχει ήδη ανεβάσει τα πρώτα της δύο βίντεο, το πρώτο είναι ένα βίντεο γνωριμίας αλλά έχει και μπόνους σχολιάζει μια συνθήκη του καλοκαιριού, που αν το δεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην ταυτιστείς. Ενώ στο δεύτερο πρόκειται για ένα storytime που αξίζει να παρακολουθήσεις.

Όπως φαίνεται η Κωνσταντίνα είναι ένα κορίτσι που αναδείχθηκε μέσα στην καραντίνα αλλά το διαχειρίστηκε ορθά γι’ αυτό και εξελίσσεται στον χώρο των social media. Η αλήθεια είναι ότι η καραντίνα ήταν μια αντίξοη κατάσταση για όλους μας, αλλά καλό είναι να μην εφησυχαζόμαστε, αλλά να προσπαθούμε να είμαστε ενεργές σε ό,τι μας αρέσει και ακόμα και σε πρωτόγνωρες καταστάσεις να μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα όλα μας τα όνειρα.

Μπορείς να βρεις την Κωνσταντίνα στα social media:

Tik-tok: Konstantivaa

Instagram: Konstantivaa

Youtube: Konstantivaa

*link για να δεις και εσύ το τελευταίο βίντεο



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved