Αυτά τα μπισκότα μπορείς να τα φτιάξεις πανεύκολα και δεν χρειάζονται καν ψήσιμο

Ίσως το πιο γρήγορο σνακ που έχεις φτιάξει ποτέ σου.

Τα κλασικά μπισκότα χωρίς ψήσιμο είναι τα καλύτερα μπισκότα που μπορείς να φτιάξεις όταν λαχταράς κάτι γλυκό. Είναι φτιαγμένα με βασικά συστατικά (δεν χρειάζονται αλεύρι ή αυγά) και δεν χρειάζονται καθόλου χρόνο για να τα φτιάξεις (10 λεπτά προετοιμασίας και 20 λεπτά για να γίνουν, ευκολάκι).

Όχι μόνο είναι εύκολο, αλλά είναι και εξαιρετικά νόστιμα. Είναι πλούσια και γευστικά με απίστευτη γεύση φυστικοβούτυρου και σοκολάτας που σσίγουρα δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς.

mpiskota

Τι χρειάζεσαι για να φτιάξεις τα μπισκότα

1 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι γάλα
1/2 φλιτζάνι αλατισμένο βούτυρο
1/4 φλιτζάνι σκόνη κακάου χωρίς ζάχαρη
3 / 4 φλιτζάνι φυστικοβούτυρο
2 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
2 1/2 φλιτζάνια βρώμη

Τρεις συνταγές για υγιεινά μπισκότα βρώμης που θα θες όλη τη μέρα

Πώς θα φτιάξεις τα μπισκότα;

Προσθέστε τη βρώμη και το φυστικοβούτυρο σε ένα μεσαίο μπολ και αφήστε το στην άκρη.

Τοποθετήστε το βούτυρο, τη σκόνη κακάου, τη ζάχαρη και το γάλα σε μια μεσαία κατσαρόλα σε μέτρια προς υψηλή φωτιά. Ανακατεύουμε ενώ μαγειρεύουμε μέχρι να βράσει το μείγμα.

Άφησέ το να βράσει ακριβώς για 60 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αφαίρεσε αμέσως από τη φωτιά και ρίξε το ξηρό μείγμα και τη βανίλια.

Ανακάτεψε μέχρι να ενσωματωθεί πλήρως και στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα μικρό κουτάλι παγωτού ή κουταλιά της σούπας για να ρίξεις μερίδες από το μείγμα σε αντικολλητικό χαρτί.

Άφησέ τα να κρυώσουν μέχρι να σταθεροποιηθούν, περίπου 20-30 λεπτά. Απόλαυσε αμέσως ή αποθήκευσε τα σε αεροστεγές δοχείο.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved