Αυτό το σοκολατένιο cake θα το τρως συνέχεια μετά τις πανελλήνιες (vid)

Η πιο γρήγορη συνταγή για cake που έχεις δοκιμάσει ever.

Η περίοδος των εξετάσεων δεν είναι εύκολη υπόθεση και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει. Το άγχος, η κούραση και η αυπνία είναι τρία πράγματα που χαρακτηρίζουν την περίοδο των πανελληνίων, και η τρομερή λαχτάρα για γλυκό θα προσθέσω εγώ.

Υπάρχουν βέβαια και μαθητές που τους κόβεται η όρεξη και δεν τρώνε τόσο σωστά, όσο θα έπρεπε. Σκέψου λοιπόν, πως έχεις τελειώσει τις εξετάσεις, λίγες ημέρες έμειναν ακόμη και μπορείς πια να τρως ό,τι θέλεις, και όσο θέλεις. Και εδώ έρχομαι εγώ με το σοκολατένιο cake που θα λατρέψεις.

Ήξερες ότι μπορείς να φτιάξεις κέικ σοκολάτας χωρίς να το ψήσεις;

Τα γλυκά σου φτιάχνουν τη διάθεση

Η υπερβολική πρόσληψη ζάχαρης δεν κάνει πάντα καλό, όταν όμως μιλάμε για την περίοδο των εξετάσεων μπορεί να βοηθήσει αρκετά στη μνήμη. Το ίδιο και η σοκολάτα. Και τι καλύτερο από ένα πεντανόστιμο κέικ σοκολάτας με δύο μόνο υλικά;

keik sokolatas4

Το σοκολατένιο αυτό κέικ θα το λατρέψεις

Γενικά τα γλυκά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο βρίσκονται πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Και όταν αυτά περιέχουν και σοκολάτα σε οποιαδήποτε μορφή, τότε μιλάμε για σίγουρη κατανάλωση. Επειδή λοιπόν εν μέσω πανελληνίων ο χρόνος είναι αρκετά περιορισμένος βρήκαμε το κέικ σοκολάτας που θα φτιάξεις σε χρόνο dt με δύο μόνο υλικά.

Ποιος είπε ότι το κέικ τρώγεται μόνο στις πανελλήνιες;

Μπορεί το κέικ αυτό να σε βοήθησε ιδιαίτερα εν μέσω πανελληνίων (είναι και νόστιμο και ελαφρύ), αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορείς να το ξαναφτιάξεις; Το κέικ αυτό μπορείς να το φτιάξεις ξανά και ξανά και να το απολαύσεις μόνη σου ή με τους φίλους σου.

Τι θα χρειαστείς;

350γρ μπισκότα σοκολάτας
370ml γάλα (1 ½ φλιτζάνι)
2 ¼ κγ baking powder

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις και πώς θα το φτιάξεις.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved