Αυτά τα energy bites δεν χρειάζονται καν ψήσιμο και είναι το ιδανικό σνακ

Θα σου αρέσουν σίγουρα και θα τα φτιάχνεις συνέχεια.

Είσαι λάτρης των μπισκότων βρώμης; Εάν ναι, βρήκα για εσένα ειδικά την πιο τέλεια, νόστιμη και υγιεινή λιχουδιά που θα φτιάχνεις συνέχεια, ξανά και ξανά. Και γιατί θα γίνει αυτό; Γιατί δεν χρειάζεται καν ψήσιμο και τη φτιάχνεις εύκολα και γρήγορα.

Αυτές οι μπουκιές βρώμης σου δίνουν ενέργεια και μια μικρή δόση σοκολατένιας απόλαυσης, και τι άλλο να ζητήσεις περισσότερο από αυτό; Η συνταγή είναι super απλή, και γίνεται τέλεια κάθε φορά, οπότε δεν υπάρχει ούτε μία δικαιολογία για να μην τη δοκιμάσεις.

Νόστιμες και γρήγορες συνταγές

Ξέρω πως ο χρόνος σου είναι κάπως περιορισμένος, ξέρω πως το διάβασμα σε περιορίζει από το να κάνεις πολλά άλλα πράγματα, όμως πάντα μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό και η μαμά σου ή η αδερφή σου, ή ακόμη και η φίλη σου.

Όταν χρησιμοποιείς ενέργεια για να διαβάσεις και να συγκεντρωθείς, πάντα χρειάζεσαι κάτι να σε τονώσει και να σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις. Και αυτές οι ενεργειακές μπουκιές είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να έχεις δίπλα σου γι’ αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Πώς θα φτιάξεις αυτές τις νόστιμες λιχουδιές;

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο από το να φτιάξεις αυτές τις μπουκίτσες βρώμης. Το γεγονός πως δεν χρειάζονται καν ψήσιμο είναι πολύ βοηθητικό τόσο από άποψη χρόνου, όσο και από πλευρά δυσκολίας.

Τα υλικά που θα χρειαστείς:

1 φλιτζάνι βρώμη

1/2 φλιτζάνι μίνι chips σοκολάτας (ιδανικά ημίγλυκα, αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό, τι θέλεις)

1/2 φλιτζάνι λιναρόσπορο

1/2 φλιτζάνι τραγανό φυστικοβούτυρο

1/3 φλιτζάνι μέλι

1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδυάσεις τα συστατικά σε ένα μπολ, να τα αναμίξεις με τα χέρια σου ή μια μαρίζ, και να τα πλάσεις σε μπάλες που έχουν μέγεθος περίπου μπάλας του γκολφ. Βάλε τα στην κατάψυξη μέχρι να σταθεροποιηθούν (αυτό πιθανώς θα χρειαστεί περίπου μια ώρα).

Τη συνταγή μπορείς να δεις εδώ ολοκληρωμένη, αλλά και να πάρεις ιδέες για τις επόμενες.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved